omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2014 #83 Oha, 5 sayfa olmuş. Hayırlı olsun Anıl.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 14 Ocak 2014 #84 Hayırlı olsun.
Burak Tüzün Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 1.293 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2014 #85 Hayırlı olsun. Bir an önce 500 mesajı görüp etkinlik yapmak ve etkinliklere katılmam dileğiyle...
jazzpapi Hectopat Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 69 Yer İSTANBUL Daha fazla Meslek PC donanım 14 Ocak 2014 #86 Hayırlı olsun çok isterdim ama kısmet degilmiş
Edenclaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 1.228 Makaleler 2 Yer İstanbul Taksim Daha fazla Meslek Mühendis 14 Ocak 2014 #87 Hayırlı olsun, güle güle kullan.
markowic Megapat Katılım 10 Aralık 2013 Mesajlar 409 Makaleler 5 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Meslek Taraftar - Holigan - Armaya sevdalı 14 Ocak 2014 #88 Anıl Sezer dedi: Ya şaka bi yana ekran kartı gerçekten kötü olan ve bu karta gücü yetecek bir bilgisayara sahip olan birine verilmeli. Orta ayarı kötü diyoruz ama düşük ayarda dahi oyun oynayamayanlar var. Genişletmek için tıkla... Tebrikler . Sen kazandın . Bana verebilirsin ATİ HD 7350 ile low'da 20 fps alıyorum da oyunlarda
Anıl Sezer dedi: Ya şaka bi yana ekran kartı gerçekten kötü olan ve bu karta gücü yetecek bir bilgisayara sahip olan birine verilmeli. Orta ayarı kötü diyoruz ama düşük ayarda dahi oyun oynayamayanlar var. Genişletmek için tıkla... Tebrikler . Sen kazandın . Bana verebilirsin ATİ HD 7350 ile low'da 20 fps alıyorum da oyunlarda
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 14 Ocak 2014 #89 Şansa bak ben yeni konuyu gördüm çekiliş bitmiş. Yoksa acındırmakta üstüme yoktur.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 14 Ocak 2014 #90 Burak Dereli dedi: Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. - - - Güncellendi - - - IQRI dedi: Anıl'ı dövüp elinden alın, zaten sessiz biri. Genişletmek için tıkla... Ağacın sağlamlığı, fırtına bittikten sonra belli olur. Ne alaka bende bilmiyorum ama saygılar.
Burak Dereli dedi: Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. - - - Güncellendi - - - IQRI dedi: Anıl'ı dövüp elinden alın, zaten sessiz biri. Genişletmek için tıkla... Ağacın sağlamlığı, fırtına bittikten sonra belli olur. Ne alaka bende bilmiyorum ama saygılar.