Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. Hediye almayı düşünüyorum, yardımcı olur musunuz?
Dizi/Film/youtube izlemek ve İnstagram/Facebook kullanmak için ekranı ve bataryası güzel, göz yormayacak en F/P ve uzun ömürlü tablet önerir misiniz?
Oyun vb. şeyler için kullanılmayacak, ekranı ve hopörleri çok güzel olması gerekiyor. Dokumatik özelliği de güzel olması şart, kalem de kullanılmayacak.
Bu isteklerimi karşılayabilmesi için eğer daha uygun bütçede bir şey varsa onu da alabilirim.
Bulduğum tabletler: Not: Amazon'ya da Hepsiburada kendi satıcısı olmak zorunda. https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-honor-pad-9-256-gb-12-1-fiyati,575608296.html
En ucuz Honor Pad X9 128 GB 11.5" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Honor Pad X9 128 GB 11.5" Tablet özelliklerini incele, 5.158,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Peki sizce o kadar bütçe çıkmaya gerek var mı? S9 FE ekran ve işlemci kötü diyorlar.
X9 IPS ekran diyor 4 GB RAM ve 128 GB hafıza var. Kasma donma olur mu ileride?
2000 X 1200 ne oluyor çözünürlük olarak?
O kadar bütçe çıkarsam ne avantajım olur dizi film video vb. şeyler için?
Yukarıdaki istediğim şeyleri karşılaşın ekran, şarj, dokunmatik ve hoparlör olarak yeterli.
Peki sizce o kadar bütçe çıkmaya gerek var mı? S9 FE ekran ve işlemci kötü diyorlar.
X9 IPS ekran diyor 4 GB RAM ve 128 GB hafıza var. Kasma donma olur mu ileride?
2000 X 1200 ne oluyor çözünürlük olarak?
O kadar bütçe çıkarsam ne avantajım olur dizi film video vb. şeyler için?
Yukarıdaki istediğim şeyleri karşılaşın ekran, şarj, dokunmatik ve hoparlör olarak yeterli.
Honor Pad X9 kullanıyorum, öneririm. Ufak bir miktar daha ekleyerek 8 GB'lık modeli de alınabilir ben öyle yapmıştım. 3 aya yakındır neredeyse kullanıyorum aynı sizin gibi medya tüketim aracı olarak aldım ve bayağı memnunum.