Hediye İçin Model Araba Önerisi

Kolay gelsin öncelikle bütçemiz 1000-1500 arası. Bu bütçe dahilinde güzel model arabalar var mıdır acaba? Sevdiği markalar: Audi, Nissan, Toyota, Bmw vs.
Hotwheelsların kutulu modelleri var. Nissan tarzı yarış arabaları var. Onların bir ismi vardı fakat unuttum. Bence onlar hoş olabilir.

Kolay gelsin öncelikle bütçemiz 1000-1500 arası. Bu bütçe dahilinde güzel model arabalar var mıdır acaba? Sevdiği markalar: Audi, Nissan, Toyota, Bmw vs.
1743860077425.png

şu tarz hocam

1:24 model bulabilirsiniz ama internette bir tık pahalı olabilir. Oyuncakçılara baktınız mı şehrinizdeki?

1:24 model bulabilirsiniz ama internette bir tık pahalı olabilir. Oyuncakçılara baktınız mı şehrinizdeki?
Hayır hocam, bakmadım. Genel bir fikir almak adına açtım konuyu. İnternette ufak çaplı bi araştırma yaptım sadece. Bu bütçede pek birşey bulamadım.
Hotwheelsların kutulu modelleri var. Nissan tarzı yarış arabaları var. Onların bir ismi vardı fakat unuttum. Bence onlar hoş olabilir.

Eki Görüntüle 2462756
şu tarz hocam
Bakayım hocam, saolasın.
O bütçede genelde plastikler var. Çok kaliteli bulamazsın. Bence her markadan birer tane hot wheels alın.
Hocam şuanlık bütçe bu daha çıkartabilir miyim bilmiyorum. Dediğiniz hot wheelslardan bi örnek atabilirseniz çok memnun kalırım.

Hayır hocam, bakmadım. Genel bir fikir almak adına açtım konuyu. İnternette ufak çaplı bir araştırma yaptım sadece. Bu bütçede pek bir şey bulamadım.

Konyadaysanız yardımcı olabilirim. Arkadaşım kendisi satıyor ve piyasada 800-900 TL olan araçları 500-600'e veriyor. Hep istenilen modeller çıkmıyor ama yine güzel modeller var.

Sağolun. Ölçek belirtmediğiniz için ben 1/64 ölçekten örnekler vereceğim. Belirttiğiniz bütçe dahilinde Mini GT, Inno gibi üreticilerin modellerine bakabilirsiniz. Aşağıdaki siteden modellere göz atabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı