Hediye olarak CS:GO seçkin alınırsa sonradan sorun çıkar mı?

Merhaba, bir site üzerinden CS:GO seçkin satın aldım. Normalde 270 lira olduğu için 130 lira ödedim ve hediye olarak gönderildi. Hediye olarak aldığım hesaptaki telefon numarası main olarak kullandığım hesap ile aynıymış. Telefon numarasını değiştirdim ancak main hesabım oldukça yüksek envantere sahip. Eğer bu satın aldığım seçkini gönderen hesap çalıntı vs. gibi bir şey çıkarsa ana hesabım herhangi bir sıkıntı yaşar mı?

Benim bildiğim yaşamaz. Hediye gönderen hesapta sıkıntı varsa hediyeyi alan hesabi etkilemez. Çalıntı hesap ile Topluluk pazarından adamlar kendi eşyasini aliyor sikayet ediyorsun bir şey olmuyor hediye yollama da bir şey olacağini sanmiyorum.

Benim bildiğim yaşamaz. Hediye gönderen hesapta sıkıntı varsa hediyeyi alan hesabi etkilemez. Çalıntı hesap ile Topluluk pazarından adamlar kendi eşyasini aliyor sikayet ediyorsun bir şey olmuyor hediye yollama da bir şey olacağini sanmiyorum.
Yanlış bilgi cc ile alındıysa çekiliyor hesabınızdan

Yanlış bilgi cc ile alındıysa çekiliyor hesabınızdan
Yanlış bilgilik bi durum yok. Kendi başımdan geçen olayı anlatıyorum. Tekde değilim. Kart çalintisi için geçerli olabilir dediginiz ama hesap çalintiysa dedigim geçerli. Çalinti hesap hesabi çalinan adami bağlar. Senin hesabin çalindiysa steam cuzdanda ki bakiye ile ilgili bilgin dışı işlem yapildiysa o parayı geri alman imkansız.

Son düzenleme:
Yanlış bilgilik bi durum yok. Kendi başımdan geçen olayı anlatıyorum. Tekde değilim. Kart çalintisi için geçerli olabilir dediginiz ama hesap çalintiysa dedigim geçerli. Çalinti hesap hesabi çalinan adami bağlar. Senin hesabin çalindiysa steam cuzdanda ki bakiye ile ilgili bilgin dışı işlem yapildiysa o parayı geri alman imkansız.
İtem alınması değil oyun alındıyaa geri alabilir ticket ile

Technopat Haberler

Geri
Yukarı