Hediye olarak satın alınan oyun hesaptan gitti

Sonuçta bile isteye o kişiyle hesabından arkadaş olmuş. Hediye rastgele gelse gibi bir olay da yok.
Rastgele gelse demedim yanlış anlıyorsunuz. Çocukla cs de tanıştın mesela iyi oynuyor, ark ekledi seni. Tanımıyorsun ama seni sevdiğim için hediye yolluyorum dedi. Sende kabul ettin.

O zaman herkes böyle desin işin içinden kurtulsun hocam koskoca Steam çalıntı kredi kartıyla alınan oyunu kullanan kişiye tamam biz oyunu kaldırdık sen devam etmi desin kendi kartımla bile yaptığım alışverişte fazla deneme yüzünden ban yedim hediyemi alan arkadaşımda ban yedi ona gelen destek maili benimkiyle aynıydı ondanda kredi kartı bilgilerini istiyorlar ben kendi mailimde attığım için açıldı yoksa açılmaz ek olarak Steam destekteki moderatörlerde niye hiç tanımadığın birinden gelen hediyeyi açtın der olan yine sana olur.

Hocam emin olun arkada o kadar cc olayları dönüyor ki herkesi böyle banlasalar oyuncu kalmaz. Demek istediğim bu, suçu %100 belli olmayan birini banlamiyorlar.

Rastgele gelse demedim yanlış anlıyorsunuz. Çocukla cs de tanıştın mesela iyi oynuyor, ark ekledi seni. Tanımıyorsun ama seni sevdiğim için hediye yolluyorum dedi. Sende kabul ettin.
Steam kanıtları isteyebilir. Sizi yanlış anlamadım zaten konu sahibi anladığım kadarıyla alnının akıyla çıkmak istiyor. Yani karşıdaki kişi ile arasında işbirliği olmadığını inkar edemez.

Hocam emin olun arkada o kadar CC olayları dönüyor ki herkesi böyle banlasalar oyuncu kalmaz. Demek istediğim bu, suçu %100 belli olmayan birini banlamiyorlar.

Oluyor ama Steam bu konuda affedici değil hesap çalma veya çalıntı kart konusunda çok hassaslar, her türlü arkadaştan bir kanıt isteyecekler ve zaten aklı başında olan bir carder Steam'den oyun geçilmeyeceğini bilir.

Herhalde bu olayda tek mağdur siz değilsiniz hocam.

Aynı durum benim başıma geldi. Bu arkadaş bir şeyler saklıyor. Çalıntı kredi kartı mı bilemiyorum ama masum olduğunu sanmıyorum.

Aynı durum benim başıma geldi. Bu arkadaş bir şeyler saklıyor. Çalıntı kredi kartı mı bilemiyorum ama masum olduğunu sanmıyorum.
Sizin konudan buraya geldim zaten hocam, annesi savcı babası ve ablaları avukat olan arkadaşın konuyu okudum sonuna kadar. Ben de sizinle aynı düşüncedeyim, defalarca özür dilemiş ama aynı zamanda 2 yerden engellemiş. Pek tutarlı değil.

Çalıntı kredi kartı hocam çok belli size ve arkadaşlara attığı oyunların hepsi farklı hesap size attığı oyunlarla birlikte o hesaplarda ban yiyor ama attığı hesaplar public hesap olduğu için ona koymuyor size aldıkları oyunların kart sahipleri %90 ihtimalle Amerikan kartları public olarak dağıtılan kartlardan alıyor veya private kart satın alıp oyunları satıyor Steam destek bu durumda biraz katı desteğe mail atsanız bile sizden kart bilgilerini istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…