Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kolu götürme oraya gittiklerinde neden getirmedin derse ben bilgisayarıma takıp kullanıyorum annem söylemeyi unutmuş şimdi size verirsem yarıda kalan oyunlarım var onları bitirmem gerek dersin bu arada PS'yi ne zaman geri alabilirim? Diye ekle o zaman verdi verdi vermedi hemen konuya gir "ama ona o kadar masraf yaptım zaten hediye vermemiş miydiniz?" diye sor o kadar yüzsüz değilse geri verir.

Açıkçası çok uzun bir konu oldu.
Benim düşüncem: Bir kere 2500TL'lik bir cihazı kim kime verir? Yaptırması 350TL ise onların bu işten kârı ne? Tamam hadi diyelim ki verdiler,sen de aldın. Yaptırdın,oyunlar aldın,kısacası cihaz senin gibi oldu,sahiplendin. Onlar da 6 ay sonra PS oynamak istemişlerdir ve geri almışlarıdır. Şimdi seni diyorsun ki 5 aydır cihaz onlarda. Madem 5 ay geçti şimdi mi kilitliyorsun PSN hesabını? Bence onlar 1 kol almışlardır,kardeşler ise 2.kolu da o yüzden istemişlerdir.
Burada iki taraf da hatalı: PS'yi veren kişi verdiyse geri istememeli,parasını ödeyip öyle kullanmalı. Diğer yandan arkadaş da hatalı: Bu hediyeyi alırken düşünmen lazımdı bunu veriyorlar ama bu çok pahalı, yani bu böyle hediye olacak bir şey değil (çok yakın akraba veya dostu değilse). Sonrasında oyun ve kol almışsın bir de. Bunların parasını iste, verirlerse parayı al. Yok ama PS'yi geri verirlerse çok daha iyi. Madem GTA 5'deki ilerlemen çok iyi, para verirlerse 2.el veya sıfır bir PS4 alabilirsin.

Dur o bize gelsin. Ben o zaman halledeceğim her şeyi 1 aya net bende playstation.

Playstation onlara tam olarak ait değil. Uzun bir hikaye var.
PIN ne zaman konuldu?
Hocam bizden alacağı gün direk Play Station'u açıp PINları koydum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…