Hediye olarak verilen PS4'üm geri alındı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her yorumu tek tek okudum ve şoktayım şuan. Birader siz sıkıntılı felan mısınız küçük çocuk musunuz? Yok 1 ay ben alayım 1 ay siz alın bana geçtiğinde vermeyeyim. Yok gidip cihazı kırayım psikolojik sıkıntılarınız falan mı var? Gideceksin paşa paşa konuşacaksın kadınla. Siz bana vermiştiniz ben bütün yatırımımı buna yaptım artık alabilir miyim sonuçta siz bana verdiniz bunu diye konuşacaksın. Daha sonra terslerse, cihazı vermiyorsanız cihazın tamiri ve cihazın içeriklerine ödediğim parayı vermek zorundasınız diye çatır çatır söyleyeceksiniz. İstediğinizi düşünün umrumda değil. Ama gidip 1 ay 1 ay anlaşıp sende olduğu zaman vermemezlik yaparsan, umarım o cihazdan hayır gelmez sana. 12 yaşındaymış gibi yanıtlar şaka gibi. Ailenin yaptıklarından çok bu tavır elimi ayağımı titretti sinirden.

Son düzenleme:
İş başka arkadaşlık başka, verirken bozuk olduğunu söylemiş, tamir yapılınca hemen onların malımı oldu. Yaptığın masrafların bir listesini çıkar onlara göster ve iste o masraflarını almazsan yıllar geçse de içinde uhde kalır pişman olursun

Sende hata madem mal artık senin olmuş masraf girip kullanışlı hale getirmişsin geri istediklerinde bir bahane bulup vermeyecektin. En kolayı sattım diyecektin ne yapacaktı senden parasını mı isteyecekti? Bu olay sana bir ders olsun birilerinden ödünç bir şey alacaksan her an geri verecekmiş gibi sürekli aklının bir ucunda kalsın istediklerinde de nasıl almışsan o şekilde geri ver.

Son düzenleme:
Senin sorunların mı var? Yok 1 ay 1 ay olsun geri vermem kırarım falan? Tamir paralarını falan al. Sonra çıkartacaksın depolama birimini öyle vereceksin. Kusura bakma ama sendeki hata büyük. Akraba olmadığı sürece kim sana PS4 verecek?

Çok sinir bozucu bir durum. Vermezlerse PS4'e yatırım yapdığınız ücreti abartarak söyleyin. Kabul etmezlerse üstlerine gidin, hakkın olan şeyi sana vermiyorlar sonuçta paşa paşa verecekler. Bu tarz insanlarla uğraşılması gerekli.

Yaptırma parası ve DualShock parasını alır yoluma bakardım bir dahada selam sabah vermezdim.

Birader adam zaten 5 ay önce kaptırmış. Konuşacağı varsa zaten konuşurdu. Asıl kadın 12 yaşında gibi davranmış. Gitmiş bozuk bir aleti vermiş. "Bak ben ne kadar iyi birisiyim. Ben bir meleğim sana böyle bir iyilik yaptım." diyerek konu sahibine kendini kanıtlamaya çalışmış. Konu sahibi de gitmiş değerlendirmiş tamir ettirmiş kendi cebinden vererek. Kadının çocukları annelerinin hediye ettiği PS4 'ü çalışır halde görmüşler, demişler "İyi de bizim hediye ettiğimiz PS4' ü o kullanıyor ama biz PS3 ile yetiniyoruz." deyip böyle bir ahlaksızlığı yapmışlar. Benim de en sinir olduğum şey konu sahibinin pısırık olması. Senin 1100 liran ve sana hediye edilen PS4 gitmiş 5 ay beklemişsin üstüne gelmiş Technopat 'ta konu açmışsın. Reis sana önereceğim 3 şey var. 3 'ünden 1 'ini yaparsın artık.
1-) PS4 'ünü geri almak.
2-) 1100 liranı geri almak.
3-) Ya benim ya kara toprağın diyerek Thor 'un çekicini PS4 'e vurmak. Ardından kolu eline alarak çocuklara "Hadi gelin beraber oynayalım." demek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…