Entra_61 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 15 9 Temmuz 2023 #1 Arkadaşım bana Steam'dan hediye oyun gönderdi fakat bir yanlışlık oldu, hediyeyi reddetmem gerek. Hediyeyi reddedersem para karta döner mi yoksa Steam cüzdana mı düşer?
Arkadaşım bana Steam'dan hediye oyun gönderdi fakat bir yanlışlık oldu, hediyeyi reddetmem gerek. Hediyeyi reddedersem para karta döner mi yoksa Steam cüzdana mı düşer?
Tyuohk Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #2 Arkadaşına gitmesi lazım.
Entra_61 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 15 9 Temmuz 2023 #3 Tyuohk dedi: Arkadaşına gitmesi lazım. Genişletmek için tıkla... benim sorduğum şey zaten arkadaşın kartına mı gidecek yoksa steam cüzdanına mı
Tyuohk dedi: Arkadaşına gitmesi lazım. Genişletmek için tıkla... benim sorduğum şey zaten arkadaşın kartına mı gidecek yoksa steam cüzdanına mı
Tyuohk Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #4 Entra_61 dedi: Benim sorduğum şey zaten arkadaşın kartına mı gidecek yoksa Steam cüzdanına mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın karttan aldıysa kartına cüzdandan aldıysa cüzdana.
Entra_61 dedi: Benim sorduğum şey zaten arkadaşın kartına mı gidecek yoksa Steam cüzdanına mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın karttan aldıysa kartına cüzdandan aldıysa cüzdana.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.702 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #5 Arkadaşın ne ile aldıysa oyunu oraya döner. Sürprizbozan: ? İskender de olabilir.
NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #6 Entra_61 dedi: Benim sorduğum şey zaten arkadaşın kartına mı gidecek yoksa Steam cüzdanına mı? Genişletmek için tıkla... Cüzdana gider karta gitmemesi lazım.
Entra_61 dedi: Benim sorduğum şey zaten arkadaşın kartına mı gidecek yoksa Steam cüzdanına mı? Genişletmek için tıkla... Cüzdana gider karta gitmemesi lazım.
Entra_61 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 15 9 Temmuz 2023 #7 Tyuohk dedi: Arkadaşın karttan aldıysa kartına cüzdandan aldıysa cüzdana. Genişletmek için tıkla... karttan aldı, yani para kartına tekrar yatacak değil mi? Eminsiniz, ona göre reddetecem hediyeyi.
Tyuohk dedi: Arkadaşın karttan aldıysa kartına cüzdandan aldıysa cüzdana. Genişletmek için tıkla... karttan aldı, yani para kartına tekrar yatacak değil mi? Eminsiniz, ona göre reddetecem hediyeyi.
NewStart Picopat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #8 Entra_61 dedi: Karttan aldı, yani para kartına tekrar yatacak değil mi? Eminsiniz, ona göre reddeteceğim hediyeyi. Genişletmek için tıkla... Evet karta geri dönecek.
Entra_61 dedi: Karttan aldı, yani para kartına tekrar yatacak değil mi? Eminsiniz, ona göre reddeteceğim hediyeyi. Genişletmek için tıkla... Evet karta geri dönecek.