[Hediye] Star Wars Jedi: Fallen Order

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Bu ay Amazon, Prime üyelerine Star Wars Jedi: Fallen Order da dahil olmak üzere toplam 9 oyunu ücretsiz olarak verdi. Benim de Prime üyeliğim mevcut. Lakin Star Wars Jedi: Fallen Order oyununun Deluxe sürümünü Steam üzerinden Kasım 2020'de aldığım için Amazon'un verdiği kodu çekiliş ile vermeye karar verdim.

Çekiliş saat 22:00'a kadar devam edecektir. 22:00'dan sonra yeni katılımcı alınmayacaktır. Çekiliş sonuçları ise en geç 22:30'da açıklanacaktır.

Çekilişe katılım şartları:
  • Sosyal'de en az 3 aylık bir üye olmak.
  • Sosyal'de en az 500 mesaja sahip olmak.
Çekilişi kazanan kişi 23:30'a kadar foruma girmezse yedek talihliye geçiş yapılacaktır. Eğer o da gelmezse tekrardan bir çekim yapılacaktır.

Çekilişe katılmak için "Katıldım" veya "Katılıyorum" yazmanız yeterlidir.

Bu ay Amazon, Prime üyelerine Star Wars Jedi: Fallen Order da dahil olmak üzere toplam 9 oyunu ücretsiz olarak verdi. Benim de Prime üyeliğim mevcut. Lakin Star Wars Jedi: Fallen Order oyununun Deluxe sürümünü Steam üzerinden Kasım 2020'de aldığım için Amazon'un verdiği kodu çekiliş ile vermeye karar verdim.

Çekiliş saat 22:00'a kadar devam edecektir. 22:00'dan sonra yeni katılımcı alınmayacaktır. Çekiliş sonuçları ise en geç 22:30'da açıklanacaktır.

Çekilişe katılım şartları:
  • Sosyal'de en az 3 aylık bir üye olmak.
  • Sosyal'de en az 500 mesaja sahip olmak.
Çekilişi kazanan kişi 23:30'a kadar foruma girmezse yedek talihliye geçiş yapılacaktır. Eğer o da gelmezse tekrardan bir çekim yapılacaktır.

Çekilişe katılmak için "Katıldım" veya "Katılıyorum" yazmanız yeterlidir.
23:30 çok geç. Okul 6 da başlıyor yav. Katıldım 22:30 yap bence.

23:30 çok geç. Okul 6'da başlıyor yahu. Katıldım fakat 22:30 yap bence.
Ben liseyi bitirdim. Sabah gitmem gereken bir yer yok. O yüzden de gece 2'ye kadar yatmadığım bile oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı