W wraithlex Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 ASMR kanallarından hediye üyelik gelmişti, farkında olmadan hediyeleri aktif etmiştim. Bunu nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2025
ASMR kanallarından hediye üyelik gelmişti, farkında olmadan hediyeleri aktif etmiştim. Bunu nasıl kapatabilirim?
3 3mlr uslu Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #2 wraithlex dedi: ASMR kanallarından hediye üyelik gelmişti, farkında olmadan hediyeleri aktif etmiştim. Bunu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... YouTube girip sağ üstten profilnize tıklayın. Satın alınanlar ve üyelikler kısmı var. Oradan iptal edebilirsiniz.
wraithlex dedi: ASMR kanallarından hediye üyelik gelmişti, farkında olmadan hediyeleri aktif etmiştim. Bunu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... YouTube girip sağ üstten profilnize tıklayın. Satın alınanlar ve üyelikler kısmı var. Oradan iptal edebilirsiniz.
W wraithlex Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 3mlr uslu dedi: YouTube girip sağ üstten profilnize tıklayın. Satın alınanlar ve üyelikler kısmı var. Oradan iptal edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hediye üyelik ama,iptal edemiyorum.
3mlr uslu dedi: YouTube girip sağ üstten profilnize tıklayın. Satın alınanlar ve üyelikler kısmı var. Oradan iptal edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hediye üyelik ama,iptal edemiyorum.
3 3mlr uslu Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #4 wraithlex dedi: Hediye üyelik ama, iptal edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Etmeyin hocam. Ne zararı varki?
wraithlex dedi: Hediye üyelik ama, iptal edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Etmeyin hocam. Ne zararı varki?