Hediyeli oyun önerileri

613247

Centipat
Merhaba Don't Starve Together gibi alınca envantere hediye gelen oyunlar var mıdır?
(Steam'de) Tiny brains (1,85TL) / Tiny brains 2-pack (2,80TL)
Görmüş olduğunuz oyun nasıl daha test etmedim ama iyi gibi gözüküyor. Paketi alırsanız bir kendinize 2 tane de envanterinize geliyor arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Uygun fiyat, sudan ucuz ve düşük sistem gereksinimi var.
(Steam'de) Congo (3,15TL) / Congo 4-pack (4,10TL)
Görmüş olduğunuz oyun 4 tane hediye edilebilecek şekilde geliyor. Nasıl olduğunu bilmiyorum benim sevdiğim tarzda bir oyun yorumlarında optimizasyon sıkıntısı olduğunu belirtmişler aldım ama daha oynamadım oynayınca yazarım.
Dahasını buldukça yazacağım iyi günler.
(Oyunların fiyatlarını indirimli şekilde yazıyorum yanlış anlaşılma olmasın)

Son düzenleme:
Merhaba Don't Starve Together gibi alınca envantere hediye gelen oyunlar var mıdır?
Tiny brains (1.85TL) / Tiny brains 2-pack (2.80)
Görmüş olduğunuz oyun nasıl daha test etmedim ama iyi gibi gözüküyor. Paketi alırsanız bir kendinize 2 tane de envanterinize geliyor arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Uygun fiyat, sudan ucuz ve düşük sistem gereksinimi var.
Dahasını buldukça yazacağım iyi günler.
Terraria oyununun "Terraria 4-Pack" paketini önerebilirim. İndirimlerde 24,50TL ve 4 adet Terraria kopyası veriyor. Tanesi 6,1TL gibi bir fiyata denk geliyor.

Düzenleme ilk 60 dakika içerisinde yapılıyormuş düzenleme atamadığım için buradan devam edeyim.
(Steam'de) Krater (2,40TL) / Krater 2-pack(3,90TL)
Görmüş olduğunuz oyunun paketi 2 adet kopya veriyor. Nasıl olduğuna dair bir fikrim yok güzele benziyor yorumlarda seven olmuş sevmeyen olmuş
(Steam'de) SpeedRunners (6,00TL) / SpeedRunners 4-pack (14,75TL)
Görmüş olduğunuz oyunun paketi 4 adet kopya veriyor. Nasıl olduğuna dair bir fikrim yok ama 4 kişiyseniz alınır gibi duruyor.

Yazmaya üşeniyorum diyenler için link bırakıyım ;

Tekrar merhaba
SpeedRunners ve Krater'i denedim.
SpeedRunners eğlenceli duruyor arkadaşlarla map içinde parkur yaparak yarışıyorsunuz ekran dışına çıkan eleniyor 3 kez yarış kazanan kazanıyor. Maksimum 4 kişilik sanırsam lobiler. Hikaye modu da var botlarla yarışıyorsunuz diyalogları okumadım ama oyun eğlenceli ''Stick Fight'' gibi. Arkadaş grubunuz varsa öneririm.
Krater'i de pek oynamadım FPS düşüktü ama gördüğüm kadarıyla RPG tarzı bir oyun. Lobiler co-op duruyor 4 kişiliğe kadar çıkıyor mu bilmiyorum. Lobi arayabiliyorsunuz. Oynanışa gelirsek sağ tıkla yürüyorsunuz. Skillerimiz var atıyoruz önümüze geleni öldürüyoruz. 2.5D tarzı bir oyun. Önerir miyim bilmiyorum size kalmış fiyatına göre iyi.
Öbür oyunları da bugün içinde denerim ve yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı