Hediyelik özel tasarımlı Xbox Controller nereden alınır?

Yer
Dünya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I5 12500H
8x2 16GB RAM
RTX 4060
2 TB SSD
Meslek
Epik ve Gizli
Merhaba, yılbaşı hediyesi için birisine Xbox kontrolcüsü hediye almak istiyorum. Birkaç çeşit kaplamalı Xbox One kolu satan gördüm ancak benim aradığım tarzda hiç bulamadım Türkiye'de, hepsi ya cırtlak renklerde ya kamuflajlı vs. idi. Toz pembe soft renkli bir kol ve üzerine bronz ya da Silver renkle isim yazdırmak istiyorum mesela. Bunu yapan, tasarımlı kol satan bir firma veya mağaza var mıdır? Ben bulamadım ama şansımı bir de burada deneyeyim diyorum. 3000-3500 en fazla bütçem bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:

Xbox kendi sitesinde yapıyor özel tasarım olarak fakat ne fiyatı bütçeye uyuyor ne de Türkiye'deyken alamazsın ya da 2 tane alırsın birisi vergiye gider Instagram'da falan çizimle uğraşan kişilere boyatabilirsin belki.

Buradan alabilirsiniz ama ısmarlama, isim yazma vs. yapmıyorlar diye biliyorum.

PapsCover yaptıran varsa bi tecrübelerini aktarırsa çok iyi olur. Ben de kaplama yapmayı düşünüyorum, kendime hediye )

1 adet aldığım zaman şuan güncel olarak türkiyede ne kadar vergilendirmeye girer bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…