Merhabalar, ben 24 Kasım için çok kıymetli matematik hocama bir hediye almayı düşünüyordum fakat bu siteye güvenebilir miyim bilmiyorum. Kargo'yu sadece MNG ile gönderiyorlar zannedersem. Bir kupa bardak ve bir matara seti almayı düşünüyordum. MNG Kargo nasıl bir firma, bilmiyorum. Daha önce kendilerinden çok seyrek alışveriş yaptım, bu nedenle kargo firması hakkında pek bir fikrim yok.
Paket içeriğindeki özelleştirmelerin eksiksiz yapılmasını, kutusunun bozulmamasını ve porselen bardağın kargo esnasında kırılmamasını istiyorum. Matematik hocam çok değerli birisidir, en ufak hatayı bile kaldıramam. Daha önce bu siteden alışveriş yapmış arkadaşlar varsa, beni tecrübeleri hakkında bilgilendirirlerse çok memnun olurum.
Paket içeriğindeki özelleştirmelerin eksiksiz yapılmasını, kutusunun bozulmamasını ve porselen bardağın kargo esnasında kırılmamasını istiyorum. Matematik hocam çok değerli birisidir, en ufak hatayı bile kaldıramam. Daha önce bu siteden alışveriş yapmış arkadaşlar varsa, beni tecrübeleri hakkında bilgilendirirlerse çok memnun olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: