hediyhanem.com güvenilir mi?

Emir Kuzkaya

Hectopat
Daha fazla  
Bir tanıdığıma doğum günü hediyesi almak için bu site gözüme çarptı ve ETBİS'e kayıtlı idi. Hakkında kötü şeylerde gördüm ama alışveriş yapanlar bir problem olmadığını yazmışlardı bazı yerlerde. Ürünü kargoya verdiler görünüyor fakat kargom neredeye tıklayınca hata veriyor. Aynı zamanda site içerisinde kargo takip no da içermiyor. Desteklerine yazdım fakat pazar günleri kapalılar. Bilgisi ya da tecrübesi olan var mı? Hediyehanem - Türkiye'nin Kişiye Özel Hediye Sitesi

Başlıktaki isimde e harfi arada kaynamış

Son düzenleme:
elektronik ticaret bilgi sistemi (ETBİS), e-ticaret yapan işletmelerin kayıt altında olması ve e-ticaret verilerinin sağlıklı bir şekilde takip edilmesi amacıyla kurulmuştur. Bu kapsamda, bir işletmenin ETBİS'e kayıtlı olması ve internet sitesinde ETBİS karekodunun bulunması, o işletmenin yalnızca 6563 sayılı elektronik ticaretin düzenlenmesi hakkında kanun ve ikincil düzenlemelerine uyum sağlaması hususunda gerekli yükümlülükleri yerine getirdiğini göstermekte olup bu işletmelerin ve alışverişlerin yapıldığı internet sitelerinin güvenli olduğunu ve hukuka aykırı faaliyetlerde bulunmadığını/bulunmayacağını garanti etmemektedir.

ETBİS'e kayıtlı olması bir kriter olmamalı. Umarım Sosyal'de bu siteyle geçmişi olan kişiler vardır da yardımcı olurlar sana.

ETBİS'e kayıtlı olması bir kriter olmamalı. Umarım Sosyal'de bu siteyle geçmişi olan kişiler vardır da yardımcı olurlar sana.

Fiziksel şubelerinin bulunması ve aynı zamanda Hepsiburada gibi platformlardada profillerinin olması beni biraz aldattı sanırım. Biraz acele ile aldım umarım sorun olmaz. Fatura falan kesildi ama güvenemedim bir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı