HEIC Dosyası Windows'ta Nasıl Açılır?

Enver 09

Kilopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
İyi günler. Şu linkteki ( Catalina_dyna_9 - Dynamic Wallpaper Club ) resmi indiriyorum, macOS için olduğundan HEIC dosyası. Windows'ta açıp düzenlemek için converterlar kullanıyorum ama kullandığım converterlar içinden bir resim çıkarıyor. Dinamik arka plan olduğundan dolayı içinde birden fazla dosya olması gerekmez mi? HEIC dosyalarını en düzgün biçimde Windows 10'ta nasıl açıp düzenlerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Store içinde çözücüsü cuzi bir rakamla satılıyor. Onun dışında 3. parti uygulama bulmak lazım. Yeni biçim bu olacak gibi artık JPEG gibi formatlar yerini bu tür dosyalara bırakacak.

Son düzenleme:
Store içinde çözücüsü cuzi bir rakamla satılıyor. Onun dışında 3. parti uygulama bulmak lazım. Yeni biçim bu olacak gibi artık JPEG gibi formatlar yerini bu tür yarı ham dosyalara bırakacak.
Sorunu çözdüm arkadaşlar. libheif decoder demo Bu Web sitesi sayesinde çok resim içerin HEIC dosyalarını açabilir, jpeg olarak kaydedebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı