Heijan - Mame Haci 2 (2014)

Nasıl? Hürriyet'e de röpörtaj verdiler hatta. Link atayım, bir saniye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Heijan'ın kendisi yok fakat onun arkadaşları var. Kanal D'ye çıktılar önceden.

Hürriyet'inkini bulamadım. Bunu attım.

Çıkarlar kardeş, bir gün herkes birazcıkta olsa ünlü olacaktır. Bir yerlere ropörtaj vermesi terörizmi ve uyuşturucuyu savunup özendirmelerini değiştirmiyor, haklı çıkarmıyor.

Çıkarlar kardeş, bir gün herkes birazcıkta olsa ünlü olacaktır. Bir yerlere ropörtaj vermesi terörizmi ve uyuşturucuyu savunup özendirmelerini değiştirmiyor, haklı çıkarmıyor.
Pardon da dostum bu adamlar ne yapsa geri ne icra etse bağnaz ne söylese banel deniyor.Coğrafyadan ve kültürel yapıdan adamlar da bir rap yönelimi var bu şekilde mutlu oluyorlar belki sevmiyorsan dinlemezsin afedersin her kürtçe bilen terörizmi ve uyuşturucuyu mu savunuyor ? Bu adam "bonzai" dedi diye mi insanlar bonzai kullanıyor ? kusura bakmayın ama hassasiyet meselesi..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı