Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2021 #11 Heroxira1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Atacağım demiştim. Genişletmek için tıkla... MF Yapım yani bir bakıma MedYapım mükemmel politikalarından dolayı videoyu başka yerlerde küçük ekran olarak göstermemize izin vermiyor. Zorunlu olarak video Youtube'dan izlenmek zorunda. Captan_ dedi: Velhasıl kelam video kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Sebebini açıkladım. Aslında izlenebiliyor. Hekimoğlu güzel dizi izleyin izletin.
Heroxira1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Atacağım demiştim. Genişletmek için tıkla... MF Yapım yani bir bakıma MedYapım mükemmel politikalarından dolayı videoyu başka yerlerde küçük ekran olarak göstermemize izin vermiyor. Zorunlu olarak video Youtube'dan izlenmek zorunda. Captan_ dedi: Velhasıl kelam video kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Sebebini açıkladım. Aslında izlenebiliyor. Hekimoğlu güzel dizi izleyin izletin.
E emoj Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #12 Güzel dizi illaki Türk dizisi izleyeceğim diyorsanız alternatifi çok az zaten