Held by customs at destination uyarısı

Chimeran

Femtopat
Daha fazla  
Kargom günlerdir gümrükten çıkmadı. Böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum. Klavye aldım ve bu aynı şeyi 4. alışım olmama rağmen ilk defa bu sefer sorun çıktı. PTT ile konuştuğumda gümrükte demekten başka bir şey demediler. AliExpress'teki satıcıya sorduğumda PTT ile konuşmamı söylemişti. Bana ne bir mail ne bir SMS'ya da arama geldi. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    43,8 KB · Görüntüleme: 683
Kargonuz sadece 3 gün gümrükte durmuş, bu gayet ortalama bir süre; neyden şikayetçi olduğunuzu anlayamadım. Gümrükten çıkmış ve adresinize doğru geliyor gözüküyor, bu kadar sabırsız olmayın. Yurt dışından gelen ürünlerin çok kısa sürede gelmesini beklemeyin.

53.5 TL de vergisi var.
1615564797966.png

Kargonuz sadece 3 gün gümrükte durmuş, bu gayet ortalama bir süre; neden şikayetçi olduğunuzu anlayamadım. Gümrükten çıkmış ve adresinize doğru geliyor gözüküyor, bu kadar sabırsız olmayın. Yurt dışından gelen ürünlerin çok kısa sürede gelmesini beklemeyin.

53.5 TL de vergisi var.
Eki Görüntüle 919026

Bugün görüşmelerimden sonra birkaç evrak atmam gerekti ondan sonra gümrükten çıkardılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı