Helen-Power Power Boost PSU sorun çıkarır mı?

Sipariş ettim 2 gun once ama bu sistemi fark ettim sabah iptal islemi baslattim ama 9 gunde para iadesi olur diyorlar tahmini sizce 9 gune bu sistem kalir mi?

Zaten aldığın sistem alınmaz PSU masrafı ile 13K'yi buluyor onun yerine 6600XT li bir PC 11.5-12K ya bulunabiliyor.
1K ya değmez 6650XT.
Bu arada ben pb PSU kullanıyorum :D

Zaten aldığın sistem alınmaz PSU masrafı ile 13K'yi buluyor onun yerine 6600XT li bir PC 11.5-12K ya bulunabiliyor.
1K ya değmez 6650XT.
sistem 12k ve pb psu dan memnun musunuz kac aydir kullaniyosunuz ona gore iptali talebini yarin kapattiricam musteri hizmetlerinden

sistem 12k ve pb psu dan memnun musunuz kac aydir kullaniyosunuz ona gore iptali talebini yarin kapattiricam musteri hizmetlerinden
Hocam teknoloji şans işidir. Sizde herhangi bi sorun yaratmazken bi başkasında aldığı gün bile sorunlar yaratabilir, o yüzden içinize sinmediği bi şeyi çok iyi araştırarak almanızı öneririm

Sistem 12K ve pb PSU'dan memnun musunuz kac aydir kullaniyosunuz ona gore iptali talebini yarin kapattiricam musteri hizmetlerinden.

PSU değişimi ile 13K oluyor.
Ben memnunsam başkası değildir, belki benimki yarın bozulacak hiç belli olmaz.
Ben bu yüzden sistemi çok kullanmamaya dikkat ediyorum hatta şu an komple söküp kaldırdım.
Kısaca PSU değişmen gerek kalitesiz marka PSU alınmaz.
Bende de İtopya'dan uygun bir sistem aldığım için pb PSU var.

1K ya değmez 6650XT.

PSU değişimi ile 13K oluyor.
Ben memnunsam başkası değildir, belki benimki yarın bozulacak hiç belli olmaz.
Ben bu yüzden sistemi çok kullanmamaya dikkat ediyorum hatta şu an komple söküp kaldırdım.
Kısaca PSU değişmen gerek kalitesiz marka PSU alınmaz.
Bende de İtopya'dan uygun bir sistem aldığım için pb PSU var.
tamamdir tesekkur ederim belki bu okullar kapandiginda guzel f/p sistemler cikar onlari bekliyim iptal talebi olusturup

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı