Custom ROM Helio A22 tablet için hafif custom ROM önerisi

Android 9 da kalsın hocam sürüm yükseltmek eski bir tablet için yapılmaması gereken bir hareket.

Android 10 hocam, lakin özelleştirmesi çok olduğundan eksiklik yaşmazsınız, eğer daha üst bir şey arıyorsanız arrow OS Android 12 kurun.

Teşekkürler hocam bir de konudan konuya atlar gibi olmasın fakat iPhone telefonlardan anlar mısınız?

Android 10 hocam, lakin özelleştirmesi çok olduğundan eksiklik yaşmazsınız, eğer daha üst bir şey arıyorsanız arrow OS Android 12 kurun.
Yapmayın hocam android 14 kursun olmaz 2gb ram ve işlemci okadar kaldırmaz

Yapmayın hocam Android 14 kursun olmaz 2 GB RAM ve işlemci o kadar kaldırmaz.

Zamanında Android 12 kurmuştum kasıp kasıp kasılıyordu o yüzden bir daha kurmam cdroid kurdum.

Deneyip öğrensin hocam, bizim deneyimlerimizi oda deneyimlesin zararı olmaz.

Hocam sizin attığınızı deneyeceğim birazdan cdroid ile bir farkı oluşur mu ROM'un bir de GSI ROM dimi bu?

Orijinali zaten 10 stock bulamadım sadece.
Bulabildiğiniz işinizi gören uygulamalarınızı çalıştırabilen bir sürüm bulun yüksek kaçmayın eski cihazlarda

Deneyip öğrensin hocam, bizim deneyimlerimizi oda deneyimlesin zararı olmaz.
tabiki, birbirine yakın cihazla denemiştim o yüzden anlatıyorum

Crdoid ve arrow OS LineageOS tabanlılar lakin ben arrow OS in GSI ROM'unu CrDroid'den daha başarılı buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…