7 745956 Zeptopat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 12 24 Ocak 2024 #1 Helixsun mouse pad önerir mısınız? HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy uyumlu Gaming Oyuncu Xl 70x30 Cm Eborsisk Fiyatı, Yorumları - Trendyol bence çok uygun fiyatta, kötü müdür iyi midir, başka önerileriniz var mı? Maksimum bütçem 200 lira.
Helixsun mouse pad önerir mısınız? HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy uyumlu Gaming Oyuncu Xl 70x30 Cm Eborsisk Fiyatı, Yorumları - Trendyol bence çok uygun fiyatta, kötü müdür iyi midir, başka önerileriniz var mı? Maksimum bütçem 200 lira.
zinggcrs Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 670 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #2 745956 dedi: Helixsun mouse pad önerir mısınız? HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy uyumlu Gaming Oyuncu Xl 70x30 Cm Eborsisk Fiyatı, Yorumları - Trendyol bence çok uygun fiyatta, kötü müdür iyi midir, başka önerileriniz var mı? Maksimum bütçem 200 lira. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç duymadım klasse modellerine yönelebilirsin.
745956 dedi: Helixsun mouse pad önerir mısınız? HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy uyumlu Gaming Oyuncu Xl 70x30 Cm Eborsisk Fiyatı, Yorumları - Trendyol bence çok uygun fiyatta, kötü müdür iyi midir, başka önerileriniz var mı? Maksimum bütçem 200 lira. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç duymadım klasse modellerine yönelebilirsin.
7 745956 Zeptopat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 12 24 Ocak 2024 #3 zinggcrs dedi: Daha önce hiç duymadım klasse modellerine yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BPR551ZB/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&tag=technopattr-21&th=1 bu nasıldlır hocam biraz endişe ettim çünkü bayağı bir ucuz oyuncular için mi yoksoa ofis için mi bu?
zinggcrs dedi: Daha önce hiç duymadım klasse modellerine yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BPR551ZB/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&tag=technopattr-21&th=1 bu nasıldlır hocam biraz endişe ettim çünkü bayağı bir ucuz oyuncular için mi yoksoa ofis için mi bu?
Hrtsna Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #4 Helixsun mousepadlar cok populer olmasa da klasseler ile ayni kaliteye sahiper. Yani elinde uzun sure dayanir hemen yirtilmaz, ayrica iyi bir performans ve hissiyat da saglar. Tek sorunu ilk geldigince cok fazla kokuyor rahatsiz olabilirsin.
Helixsun mousepadlar cok populer olmasa da klasseler ile ayni kaliteye sahiper. Yani elinde uzun sure dayanir hemen yirtilmaz, ayrica iyi bir performans ve hissiyat da saglar. Tek sorunu ilk geldigince cok fazla kokuyor rahatsiz olabilirsin.