Bir süre girmez. Daha ellerindeki oyuncular için bile yeterli sunucu kapasitesini sağlayamıyorlar, bir de indirim yaparlarsa daha da fazla insan doluşur. Zaten oyunun satışları da iyi.
Bir süre girmez. Daha ellerindeki oyuncular için bile yeterli sunucu kapasitesini sağlayamıyorlar, bir de indirim yaparlarsa daha da fazla insan doluşur. Zaten oyunun satışları da iyi.
O zaman beklemek dışında yapacak bir şey yok. Şahsen ben de 1200tl vermezdim, oyun eğlenceli duruyor ancak şuan serverlar ile uğraştıkları için bir süre yeni içerik gelmez gibi. Yeni içerik gelmeyince de en fazla 20-30 saat sonra bıkarım diye düşünüyorum.
O zaman beklemek dışında yapacak bir şey yok. Şahsen ben de 1200TL vermezdim, oyun eğlenceli duruyor ancak şu an serverlar ile uğraştıkları için bir süre yeni içerik gelmez gibi. Yeni içerik gelmeyince de en fazla 20-30 saat sonra bıkarım diye düşünüyorum.
O zaman beklemek dışında yapacak bir şey yok. Şahsen ben de 1200tl vermezdim, oyun eğlenceli duruyor ancak şuan serverlar ile uğraştıkları için bir süre yeni içerik gelmez gibi. Yeni içerik gelmeyince de en fazla 20-30 saat sonra bıkarım diye düşünüyorum.
Valla hocam aynen ben her türlü beklerim yani palworld dünyayı sarstı 1 ay sonra duruldu , oyun cıkınca ilk 1 ay içinde alınmamalı bence kemik bir oyun değilse.(witcher , gta vs)