Hell İs Us alınır mı?

Çatlı Reis

Hectopat
Daha fazla  
Normalde Cronos The New Dawn almayı düşünüyordum ama Hell İs Us'da Steam'de 24 dolar gibi bir fiyata düştüğü için dikkatimi çekti. Sizce alınır mı? Oynayan ya da oynamayan herkesin düşüncesini bekliyorum.

Cronos almayacaksanız öneririm. Atmosferi, dünyası, sanat tasarımı, hikaye anlatımı ve gizem işleyişi cidden güzel işlenmiş. Düşman çeşitliliği çok az olduğundan eksi sayılabilir ama genel olarak öneririm.

1761687812122.png

1761687834764.png

Cronos almayacaksanız öneririm. Atmosferi, dünyası, sanat tasarımı, hikaye anlatımı ve gizem işleyişi cidden güzel işlenmiş. Düşman çeşitliliği çok az olduğundan eksi sayılabilir ama genel olarak öneririm.

Eki Görüntüle 2595142
Eki Görüntüle 2595143

Sanat tasarımı ve o gizem hissi hoşuma gitti hocam. Bakayım eğer Cronos'a param çıkışmazsa bunu alacağım. Ya da Hades 2 artık bilemiyorum her şey Cronos'u alıp alamayacağıma bağlı.

Eki Görüntüle 2595142
Eki Görüntüle 2595143

Hocam bir de sizi Steam'den arkadaş ekleyebilir miyim? Eğer oyunlar için inceleme falan yapıyorsanız onları okumak isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı