Hell Let Loose alınır mı?

asilaslan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben BF ve CoD'dan sıkılmış biri olarak tactical shootera yoneldim. Dun Squad'i aldim ama optimizasyonu begenmedim, benim sistemde Ultra'da 45-70 arasi dalgalandi, sabit durmadi ve grafik olarak ultrada bile BF 5'ten kotu oldugu halde BF 5'te ultrada 100 FPS alirken Squad'i begenmedim. Simdi Hell Let Loose'a bakiyoruk, şu an 150 TL Steam'de. Sizce parasini hak eder mi? Benim sistem ultrada sabit deger alir miyim?

Sistem:
  • AMD RX 5700.
  • Ryzen 5 3600XT.
  • RAM 3000 MHz 16 GB.
  • 1440p monitor.

Son düzenleyen: Moderatör:
rx 5700 xt zaten benchmark olarak 2060 gücünde işlemciniz ve raminiz destekler alacaksanız şimdi alın en kötü geri iade edersiniz ama ultrada sabit değer alırsınız gibi görünüyor

Merhaba, ben BF ve CoD'dan sıkılmış biri olarak tactical shootera yoneldim. Dun Squad'i aldim ama optimizasyonu begenmedim, benim sistemde Ultra'da 45-70 arasi dalgalandi, sabit durmadi ve grafik olarak Ultra'da bile BF 5'ten kotu oldugu halde BF 5'te Ultra'da 100 FPS alirken Squad'i begenmedim. Simdi Hell Let Loose'a bakiyoruk, şu an 150 TL Steam'de. Sizce parasini hak eder mi? Benim sistem Ultra'da sabit deger alir miyim?

Sistem:
  • AMD RX 5700.
  • Ryzen 5 3600XT.
  • RAM 3000 MHz 16 GB.
  • 1440p monitor.

Hocam size o tarzda 3 oyun daha önereceğim belki seversiniz
Beyond The Wire
Holdfast: Nations At War
War Of Rights
(Bu arada bence en iyisi War Of Rights ama fiyatı biraz pahalı)

Hocam size o tarzda 3 oyun daha önereceğim belki seversiniz.
Beyond the wire.
Holdfast: Nations at war.
War of rights.
(Bu arada bence en iyisi war of rights ama fiyatı biraz pahalı)

O oyunlari da gormüştüm ama bakalim belki indirimde denk gelirse onlarida eklerim ama şu an hll önceligimde iste 150 TL eder mi onu düşünüyorum.
RX 5700 XT zaten benchmark olarak 2060 gücünde işlemciniz ve RAM'iniz destekler alacaksanız şimdi alın en kötü iade edersiniz ama Ultra'da sabit değer alırsınız gibi görünüyor.

Steam'den yakin zakanda ride 4 ile Squad'i iade ettim adamlar o zaman parayi hemen yatirmisti simdi ki iade ise 7 gun sonra parayi kullanabileceğim. O yuzden cok takildim 150 deger mi diye.

Sisteminde nasıl olur emin değilim ama bence en iyi taktiksel fpslerden biri. Steam forumlarında sorabilirsin, daha net bilgi verirler donanım hakkında.

Bir de, bilmiyorsan Hunt Showdown da bakabilirsin. Biraz daha farklı bir oyun ama.

Bazı maplerde kasma çok oluyor belki onlardan birine denk geldiniz. Yabana atılacak bir oyun değil. Ben rx570 ve 2600 ikilisiyle gayet akıcı şekilde yüksek ayarlarda 1080p oynabiliyorum

50-60 lirayı uygun görürdüm hell let loose’a. Özellikle komünite yönünden bana tatsız geldi. Fazla bir iletişim yok squad’a göre. Squad’tan daha iyiydi optimizasyonu tabii bir yıl önce oynamıştım. Ama savaş atmosferi bakımından Post Scriptum, Squad gibi oyunlar bana daha çekici geldi

Yine o tarzlarda Post Scriptum, Beyond the Wire (oyuncu sayısı çok az ama) deneyebilirsin

Sisteminde nasıl olur emin değilim ama bence en iyi taktiksel FPS'lerden biri. Steam forumlarında sorabilirsin, daha net bilgi verirler donanım hakkında.

Bir de, bilmiyorsan Hunt Showdown da bakabilirsin. Biraz daha farklı bir oyun ama.

150 TL eder mi? Indirim e girse kac tl olur sence
Bazı maplerde kasma çok oluyor belki onlardan birine denk geldiniz. Yabana atılacak bir oyun değil. Ben RX570 ve 2600 ikilisiyle gayet akıcı şekilde yüksek ayarlarda 1080p oynabiliyorum.

50-60 lirayı uygun görürdüm hell let Loose'a. Özellikle komünite yönünden bana tatsız geldi. Fazla bir iletişim yok Squad'a göre. Squad'tan daha iyiydi optimizasyonu tabii bir yıl önce oynamıştım. Ama savaş atmosferi bakımından post scriptum, Squad gibi oyunlar bana daha çekici geldi.

Yine o tarzlarda post scriptum, beyond the wire (oyuncu sayısı çok az ama) deneyebilirsin.

150 TL'ye aliyim mi sence.

Evet denedim ve 150 TL etmeyecegini anladim iade ettim. Maalesef optimizasyon sıkıntilari cok var. Ancak fiyati 50-60'a düşerse alinir o da WW2 temasi için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı