Hell Let Loose, RX 570 sistemde oynanır mı?

nuridgn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımın hel let Loose'u kaldırıp kaldırmayacağını merak ediyorum da bilgisi olan veya benimle aynı sisteme sahip olan arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim. Minimum gereksinimlere baktım ancak pek bir cevap bulamadım. Sistem özelliklerim:
CPU: Ryzen 3 3100.
RAM: 8 GB.
GPU: RX 570 8 GB.

Ben RX 6600, 12400F, 16 GB RAM ile oynadim. Dusuk ayarlarda bile neredeyse akici değildi. Bana gore optimizasyonu cok kotu denilebilir. Onermem.

Ben RX 6600, 12400F, 16 GB RAM ile oynadim. Dusuk ayarlarda bile neredeyse akici değildi. Bana gore optimizasyonu cok kotu denilebilir. Onermem.

Neyi iyi ki o oyunun hayatımda oynadığım en çöp FPS oyunu olabilir. Ben bu oyunu hediye olarak aldım para vermedim buna rağmen soyguna uğradım bu oyun benim zamanımı çaldı iki saatimi geri istiyorum, bu oyunda emeği geçen kimse bir daha başka bir oyun şirketinde çalışmasın istiyorum, bu kadar başka bir oyuna nefret duymadım hayatım boyunca. Her tarafından kalitesizlik , vizyonsuzluk akıyor.

Hareket hissiyati çöp, haritalar ağır çöp, silahlar lazer haritanın bir ucundan diğerine tek atıyorsun doğru piksele tıklayabilirsen, ses sistemi çöp, optimizasyonu geçtim grafiklerde çöp, TAA basmışlar kapatırsan binbir türlü görsel artifakt oluyor.

Neyi iyi ki o oyunun hayatımda oynadığım en çöp FPS oyunu olabilir. Ben bu oyunu hediye olarak aldım para vermedim buna rağmen soyguna uğradım bu oyun benim zamanımı çaldı iki saatimi geri istiyorum, bu oyunda emeği geçen kimse bir daha başka bir oyun şirketinde çalışmasın istiyorum, bu kadar başka bir oyuna nefret duymadım hayatım boyunca. Her tarafından kalitesizlik, vizyonsuzluk akıyor.

Bana gore o oyunun grafikleri iyi degil. Ben karmasik buldum, BF1 daha iyi geldi.

Biraz zor dostum oynatsa bile verimli bir oynayışı olmaz.

Bana gore o oyunun grafikleri iyi degil. Ben karmasik buldum, BF1 daha iyi geldi.

TAA basan hiçbir oyunun grafikleri iyi değil. Fotoğraflarda güzel duruyorlar oynanışta ekrana vazelin sürmüşüm gibi oluyor.

BF1 gibi eski zamanın oyunlarında bu TAA ya da Ray Tracing gibi saçmalıklar olmadığı için görsel olarak çok daha temizler.

Nvidia'da çok akıllı aslında. Problemi kendileri icat ettiler şimdi ilacını DLSS/DLAA olarak bize satıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı