Steam Hell Let Loose Ultimate Edition 233 TL

okareli123

Decapat
Daha fazla  
Squad tarzı gerçekçi taktiksel savaş oyunları sevenler için güzel bir oyun ve teması ikinci dünya savaşı

İstek listemde aylardır fakat bu oyuna bu fiyat çok fazla geliyor bana hala. Biraz daha bekleyeceğim 150-100 civarına indiği gibi alırım. Sevdiğim bir tür çünkü.

İstek listemde aylardır fakat bu oyuna bu fiyat çok fazla geliyor bana hala. Biraz daha bekleyeceğim 150-100 civarına indiği gibi alırım. Sevdiğim bir tür çünkü.

O fiyatlara ineceğini açıkçası pek sanmıyorum ancak Nays kart ile dolaylı olarak +46 ve kazı kazandanmin +5 para iadesi ile sanki oyunu 180 liraymış gibi düşünüp almanızı tavsiye ederim. Şimdiye kadar çoğunlukla %33 indirim yapmışlar bu ilk %50 indirimleri. Kış indiriminde de bence yapıp yapacakları gene bu kadar. Key sitelerinde de, güncel normal fiyatı için konuşuyorum, bu fiyatlardan aşağıyı görmemiş.

Nays kullanıyorum. Ama yine biraz fazla gibi. Daha geçen 399 lira Cyberpunk DLC almıştım ön sipariş ile. Hak edeceğini bilsem direkt alırım şu an.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…