Hell Let Loose'a network error has occurred hatası nasıl giderilir?

egexyz1093

Centipat
Daha fazla  
Oyunu bugün indirdim ilk olarak güvenli interneti kapat dediler kapattım fakat sorun hala devam ediyor ne yapacağım ya da biraz beklemeli miyim geçmesi için? Teşekkürler.

Oyunu bugün indirdim ilk olarak güvenli interneti kapat dediler kapattım fakat sorun hala devam ediyor ne yapacağım ya da biraz beklemeli miyim geçmesi için? Teşekkürler.

Eki Görüntüle 2413899
hocam sorun sizden dolayı kaynaklı ama sorunu bilmiyom bugğn bende indirdim kurdum oynadım ama açık konuşuyim sevcenizi zannetmiyom rtx 4060 ti ryzen 5 5600x ile 60 fps oynatıyor grafikler farketmemezin

Hocam sorun sizden dolayı kaynaklı ama sorunu bilmiyorum bugğn bende indirdim kurdum oynadım ama açık konuşuyim sevcenizi zannetmiyorum RTX 4060 Ti Ryzen 5 5600X ile 60 FPS oynatıyor grafikler fark etmemezin.

Ben birkaç tane videosunu izledim bence gayet güzel zaten arkadaşlarımla oynayacağım için eğlenceli olur gibi ve birçok kişi bu sorunu yaşamış forumda araştırabilirsiniz.

Ben birkaç tane videosunu izledim bence gayet güzel zaten arkadaşlarımla oynayacağım için eğlenceli olur gibi ve birçok kişi bu sorunu yaşamış forumda araştırabilirsiniz.

Yo yo oyun güzel hatta manga çeşitliliği cok güzel ama birkaç sorunu var biri optimizasyon diğeri almanlar ve Fransız'lar adamlar kendi dili dışında konuşan adamları kickliyorlar direk.

Yo yo oyun güzel hatta manga çeşitliliği cok güzel ama birkaç sorunu var biri optimizasyon diğeri almanlar ve Fransız'lar adamlar kendi dili dışında konuşan adamları kickliyorlar direk.

Az çok almancam var ve zaten arkadaşlarla Discord'dan sesli konuşmayı planlıyoruz.

Hocam herkes bu sorunlar karşılaşmış siz nasıl karşılaşmadınız anlayamadım çok garip.

Son düzenleme:
Az çok almancam var ve zaten arkadaşlarla Discord'dan sesli konuşmayı planlıyoruz.

Hocam herkes bu sorunlar karşılaşmış siz nasıl karşılaşmadınız anlayamadım çok garip.

Valla 3 kuzenle beraber indirdik öyle bir sorun çıkmadı karşımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…