Hellblade 2'yi bekleyen bir tek ben miyim?

pisuscosplay

Hectopat
Makaleler
1
Dostlar selamlar,

Az once 3 yil once cikmis Senua's Saga: Hellblade 2'nin ilk fragmanina denk geldim. 3 yil once izlememis olduguma cok uzuldum. Bu oyunu benim kadar bekleyen var mi acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostlar selam,

Az once 3 yil once cikmis Senua's Saga: Hellblade 2'nin ilk fragmanina denk geldim. 3 yil once izlememis olduguma cok uzuldum. Bu oyunu benim kadar bekleyen var mi acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi hocam ben daha ilk oyunu yeni aldım. Başlayacağım bakalım çok beğenirsem aranıza katılırım bende 😄.

Aldık indirimde neredeyse bedava oynayacağız karar vereceğiz bakalım beklenmeye değer mi değmez mi?

Ekran Alıntısı.JPG

İlk oyun çıktığı zamanda güzel incelemelere sahipti. Ben de oynamıştım, atmosferi karanlık ve merak uyandırıcı olsa da, aksiyondan çok bulmaca çözme öğeleri vardı ya da ben öyle hatırlıyorum. O yüzden beni çok sarmamıştı. Sanırım ikinci oyunda aksiyona biraz daha ağırlık verirler. Benimde listemde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı