fati_mcqueen Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 Hellcase güvenli mi ve atıyorum bıçak çıkarttım, envanterime çekmem için ne yapmam gerekiyor, çekebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2023
Hellcase güvenli mi ve atıyorum bıçak çıkarttım, envanterime çekmem için ne yapmam gerekiyor, çekebilir miyim?
Submariner Yoctopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #2 Güvenilir.
E esrpkrlty Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 562 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 fati_mcqueen dedi: Hellcase güvenli mi ve atıyorum bıçak çıkarttım, envanterime çekmem için ne yapmam gerekiyor, çekebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenilir diye biliyorum hocam.
fati_mcqueen dedi: Hellcase güvenli mi ve atıyorum bıçak çıkarttım, envanterime çekmem için ne yapmam gerekiyor, çekebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenilir diye biliyorum hocam.
Arif.Işık Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 339 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #4 Sanırım Twitch'de birkaç tane yayıncıya sponsor olmuştu.
watnelas Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #5 Güvenilir ama fazla bulaşmayın.
gsbs1995 Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 290 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #6 Güvenilir. Para yatırırsan depozito olayı kalkar ve kazandığın itemi ellerinde varsa çekersin. Yoksa başka iteme tercih edersin.
Güvenilir. Para yatırırsan depozito olayı kalkar ve kazandığın itemi ellerinde varsa çekersin. Yoksa başka iteme tercih edersin.
S Shiruka Decapat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 6 21 Şubat 2023 #7 beyler 25 dolarlık item çıktı 2 gündür çekemiyorum çok denedim bir kaç kere al aşamasına geldim ama trade teklifi asla gelmedi sanırım itemi vermeyerek illa içerde harcatçak parayı item çekebilen var mı
beyler 25 dolarlık item çıktı 2 gündür çekemiyorum çok denedim bir kaç kere al aşamasına geldim ama trade teklifi asla gelmedi sanırım itemi vermeyerek illa içerde harcatçak parayı item çekebilen var mı
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #8 fati_mcqueen dedi: Hellcase güvenli mi ve atıyorum bıçak çıkarttım, envanterime çekmem için ne yapmam gerekiyor, çekebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Envanterinize çekmeniz için 2$ dolar lazım.
fati_mcqueen dedi: Hellcase güvenli mi ve atıyorum bıçak çıkarttım, envanterime çekmem için ne yapmam gerekiyor, çekebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Envanterinize çekmeniz için 2$ dolar lazım.
S Shiruka Decapat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 6 21 Şubat 2023 #9 cumali_032 dedi: Güvenilir. Envanterinize çekmeniz için 2$ dolar lazım. Genişletmek için tıkla... Yatırdım zaten 2 gündür uğraşıyorum bence uğraşmayın boşu boşuna skin çektirtmiyorlar sürekli oyalıyolarlar
cumali_032 dedi: Güvenilir. Envanterinize çekmeniz için 2$ dolar lazım. Genişletmek için tıkla... Yatırdım zaten 2 gündür uğraşıyorum bence uğraşmayın boşu boşuna skin çektirtmiyorlar sürekli oyalıyolarlar
ardaltf4 Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #10 fati_mcqueen dedi: Hellcase güvenli mi ve atıyorum bıçak çıkarttım, envanterime çekmem için ne yapmam gerekiyor, çekebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Şuana kadar toplam 20 dolar yatırmışımdır 120 civarı birşey kazandım.
fati_mcqueen dedi: Hellcase güvenli mi ve atıyorum bıçak çıkarttım, envanterime çekmem için ne yapmam gerekiyor, çekebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Şuana kadar toplam 20 dolar yatırmışımdır 120 civarı birşey kazandım.