Hellcase Papara'dan para yatırmak sorun olur mu?

notnow

Decapat
Keydrop yasal ona yatırmıştım ama bu site yasal mı Papara'dan yatırsam sorun olur mu ceza falan?

Bende bundan korktuğum için hellcaseye 12 dolar atmıştım. (Binance hesabımdan bitcoin ile) 2-3 gün önce.

4 tane 3 dolarlık case battle oynadım hiçbirini kazanamadım. 250 lirama yandım, oturdum soğuk su içtim.

Varsa skinle yoksa bitcoin ile deposit yapmanız garanti olur, riski sıfıra indirir.
Yinede sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Keydrop'a Papara'dan direkt TL olarak yüklenebiliyor mu?

BTC hesabı falan uğraşmak istemiyorum direk Papara ile yatırsam sorun olur mu ondan korkuyorum.

Hocam sinirinizi bozmak gibi olmasın ama bedava bonusdan katladım şu an Papara'dan yatırsam mı yatırmasam mı diye düşünüyorum cezadan dolayı.

Son düzenleme:
Papara hesabınızdan bynogame sitesinden skin alın, 1 haftalık banı bitince depozito edin aklıma son fikir olarak bu geldi . Son tavsiyem zirvede bırakın paranız puff olmasın.

Papara hesabınızdan ByNoGame sitesinden skin alın, 1 haftalık banı bitince depozito edin aklıma son fikir olarak bu geldi . Son tavsiyem zirvede bırakın paranız puff olmasın.

Yan hesaba çıktı 5 dolar sınırını bile geçmedi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…