notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 7 Mayıs 2023 #1 Keydrop yasal ona yatırmıştım ama bu site yasal mı Papara'dan yatırsam sorun olur mu ceza falan?
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #2 Bende bundan korktuğum için hellcaseye 12 dolar atmıştım. (Binance hesabımdan bitcoin ile) 2-3 gün önce. 4 tane 3 dolarlık case battle oynadım hiçbirini kazanamadım. 250 lirama yandım, oturdum soğuk su içtim. Varsa skinle yoksa bitcoin ile deposit yapmanız garanti olur, riski sıfıra indirir. Yinede sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Bende bundan korktuğum için hellcaseye 12 dolar atmıştım. (Binance hesabımdan bitcoin ile) 2-3 gün önce. 4 tane 3 dolarlık case battle oynadım hiçbirini kazanamadım. 250 lirama yandım, oturdum soğuk su içtim. Varsa skinle yoksa bitcoin ile deposit yapmanız garanti olur, riski sıfıra indirir. Yinede sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Blynked Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 Keydrop'a Papara'dan direkt TL olarak yüklenebiliyor mu?
TRPoWer Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #4 Blynked dedi: Keydrop'a Papara'dan direkt TL olarak yüklenebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... TL'ye çeviriyor.
Blynked dedi: Keydrop'a Papara'dan direkt TL olarak yüklenebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... TL'ye çeviriyor.
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 7 Mayıs 2023 #5 Blynked dedi: Keydrop'a Papara'dan direkt TL olarak yüklenebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... TL yüklüyorsunuz site dolara çeviriyor.
Blynked dedi: Keydrop'a Papara'dan direkt TL olarak yüklenebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... TL yüklüyorsunuz site dolara çeviriyor.
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 7 Mayıs 2023 #6 Uber Lodos dedi: Bende bundan korktuğum için hellcaseye 12 dolar atmıştım. (Binance hesabımdan Bitcoin ile) 2-3 gün önce. 4 tane 3 dolarlık case Battle oynadım hiçbirini kazanamadım. 250 lirama yandım, oturdum soğuk su içtim. Varsa skinle yoksa Bitcoin ile deposit yapmanız garanti olur, riski sıfıra indirir. Yine de sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... BTC hesabı falan uğraşmak istemiyorum direk Papara ile yatırsam sorun olur mu ondan korkuyorum. Uber Lodos dedi: Bende bundan korktuğum için hellcaseye 12 dolar atmıştım. (Binance hesabımdan Bitcoin ile) 2-3 gün önce. 4 tane 3 dolarlık case Battle oynadım hiçbirini kazanamadım. 250 lirama yandım, oturdum soğuk su içtim. Varsa skinle yoksa Bitcoin ile deposit yapmanız garanti olur, riski sıfıra indirir. Yine de sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sinirinizi bozmak gibi olmasın ama bedava bonusdan katladım şu an Papara'dan yatırsam mı yatırmasam mı diye düşünüyorum cezadan dolayı. Son düzenleme: 7 Mayıs 2023
Uber Lodos dedi: Bende bundan korktuğum için hellcaseye 12 dolar atmıştım. (Binance hesabımdan Bitcoin ile) 2-3 gün önce. 4 tane 3 dolarlık case Battle oynadım hiçbirini kazanamadım. 250 lirama yandım, oturdum soğuk su içtim. Varsa skinle yoksa Bitcoin ile deposit yapmanız garanti olur, riski sıfıra indirir. Yine de sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... BTC hesabı falan uğraşmak istemiyorum direk Papara ile yatırsam sorun olur mu ondan korkuyorum. Uber Lodos dedi: Bende bundan korktuğum için hellcaseye 12 dolar atmıştım. (Binance hesabımdan Bitcoin ile) 2-3 gün önce. 4 tane 3 dolarlık case Battle oynadım hiçbirini kazanamadım. 250 lirama yandım, oturdum soğuk su içtim. Varsa skinle yoksa Bitcoin ile deposit yapmanız garanti olur, riski sıfıra indirir. Yine de sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sinirinizi bozmak gibi olmasın ama bedava bonusdan katladım şu an Papara'dan yatırsam mı yatırmasam mı diye düşünüyorum cezadan dolayı.
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #7 notnow dedi: BTC hesabı falan uğraşmak istemiyorum direk Papara ile yatırsam sorun olur mu ondan korkuyorum. Hocam sinirinizi bozmak gibi olmasın ama bedava bonusdan katladım şu an Papara'dan yatırsam mı yatırmasam mı diye düşünüyorum cezadan dolayı. Eki Görüntüle 1770317 Genişletmek için tıkla... Papara hesabınızdan bynogame sitesinden skin alın, 1 haftalık banı bitince depozito edin aklıma son fikir olarak bu geldi . Son tavsiyem zirvede bırakın paranız puff olmasın.
notnow dedi: BTC hesabı falan uğraşmak istemiyorum direk Papara ile yatırsam sorun olur mu ondan korkuyorum. Hocam sinirinizi bozmak gibi olmasın ama bedava bonusdan katladım şu an Papara'dan yatırsam mı yatırmasam mı diye düşünüyorum cezadan dolayı. Eki Görüntüle 1770317 Genişletmek için tıkla... Papara hesabınızdan bynogame sitesinden skin alın, 1 haftalık banı bitince depozito edin aklıma son fikir olarak bu geldi . Son tavsiyem zirvede bırakın paranız puff olmasın.
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 7 Mayıs 2023 #8 Uber Lodos dedi: Papara hesabınızdan ByNoGame sitesinden skin alın, 1 haftalık banı bitince depozito edin aklıma son fikir olarak bu geldi . Son tavsiyem zirvede bırakın paranız puff olmasın. Genişletmek için tıkla... Yan hesaba çıktı 5 dolar sınırını bile geçmedi daha.
Uber Lodos dedi: Papara hesabınızdan ByNoGame sitesinden skin alın, 1 haftalık banı bitince depozito edin aklıma son fikir olarak bu geldi . Son tavsiyem zirvede bırakın paranız puff olmasın. Genişletmek için tıkla... Yan hesaba çıktı 5 dolar sınırını bile geçmedi daha.