A APlusMath Decapat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.133 24 Ocak 2021 #11 RSK06 dedi: SS atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri AAA.jpg 39,8 KB · Görüntüleme: 198
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.366 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #12 Hellcase'e kayıt olduğunuz hesabın trade URL'sini girmeniz lazım, başka bir şey ise bilmiyorum.
A APlusMath Decapat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.133 24 Ocak 2021 #13 RSK06 dedi: Hellcase'e kayıt olduğunuz hesabın trade URL'sini girmeniz lazım, başka bir şey ise bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam. Hellcase'e kayıtlı olduğum hesabımın Steam takaslar bölümünden, kimler benimle takas yapabilir kısmına geldim. Oradan URL'mi buldum. Oraya yapıştırdım. RSK06 dedi: Hellcase'e kayıt olduğunuz hesabın trade URL'sini girmeniz lazım, başka bir şey ise bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Napacam hocam? Son düzenleme: 24 Ocak 2021
RSK06 dedi: Hellcase'e kayıt olduğunuz hesabın trade URL'sini girmeniz lazım, başka bir şey ise bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam. Hellcase'e kayıtlı olduğum hesabımın Steam takaslar bölümünden, kimler benimle takas yapabilir kısmına geldim. Oradan URL'mi buldum. Oraya yapıştırdım. RSK06 dedi: Hellcase'e kayıt olduğunuz hesabın trade URL'sini girmeniz lazım, başka bir şey ise bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Napacam hocam?