notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 7 Mayıs 2023 #1 Bugün açtığım Steam hesabına 9 dolarlık item çıkardım 2 dolar depozitini yatırdım ama URL kabul etmiyor bunu hesaba nasıl çekebilirim?
Bugün açtığım Steam hesabına 9 dolarlık item çıkardım 2 dolar depozitini yatırdım ama URL kabul etmiyor bunu hesaba nasıl çekebilirim?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 notnow dedi: Bugün açtığım Steam hesabına 9 dolarlık item çıkardım 2 dolar depozitini yatırdım ama URL kabul etmiyor bunu hesaba nasıl çekebilirim? Eki Görüntüle 1770434 Genişletmek için tıkla... Pazar banınız var mı?
notnow dedi: Bugün açtığım Steam hesabına 9 dolarlık item çıkardım 2 dolar depozitini yatırdım ama URL kabul etmiyor bunu hesaba nasıl çekebilirim? Eki Görüntüle 1770434 Genişletmek için tıkla... Pazar banınız var mı?
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #3 Steamden "bana kimler takas gönderebilir" kısmından yeni bir takas url'si alıp yapmayı denediniz mi?
M Maastrk Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #4 Steam hesabınız 0 level mi?
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 7 Mayıs 2023 #5 Uber Lodos dedi: Steam'den "bana kimler takas gönderebilir" kısmından yeni bir takas URL'si alıp yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim. Maastrk dedi: Steam hesabınız 0 level mi? Genişletmek için tıkla... Hyuuga Neji dedi: Pazar banınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi bugün açtım hesabı. İçinde hiçbir şey yok.
Uber Lodos dedi: Steam'den "bana kimler takas gönderebilir" kısmından yeni bir takas URL'si alıp yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim. Maastrk dedi: Steam hesabınız 0 level mi? Genişletmek için tıkla... Hyuuga Neji dedi: Pazar banınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi bugün açtım hesabı. İçinde hiçbir şey yok.
M Maastrk Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #6 notnow dedi: Denedim. Hocam dediğim gibi bugün açtım hesabı. İçinde hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Steame 5 dolar yatırmadığın için trade yapamazsın.
notnow dedi: Denedim. Hocam dediğim gibi bugün açtım hesabı. İçinde hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... Steame 5 dolar yatırmadığın için trade yapamazsın.
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 7 Mayıs 2023 #7 Maastrk dedi: Steam'e 5 dolar yatırmadığın için trade yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Kendi ana hesabıma hediye ile bir şeyler göndersem açılır mı?
Maastrk dedi: Steam'e 5 dolar yatırmadığın için trade yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Kendi ana hesabıma hediye ile bir şeyler göndersem açılır mı?
M Maastrk Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #8 notnow dedi: Kendi ana hesabıma hediye ile bir şeyler göndersem açılır mı? Genişletmek için tıkla... Açılır notnow dedi: Kendi ana hesabıma hediye ile bir şeyler göndersem açılır mı? Genişletmek için tıkla... Ama guardınında açık olması lazım
notnow dedi: Kendi ana hesabıma hediye ile bir şeyler göndersem açılır mı? Genişletmek için tıkla... Açılır notnow dedi: Kendi ana hesabıma hediye ile bir şeyler göndersem açılır mı? Genişletmek için tıkla... Ama guardınında açık olması lazım
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 7 Mayıs 2023 #9 Maastrk dedi: Açılır. Ama guardınında açık olması lazım. Genişletmek için tıkla... 1 telefon numarası 2 guard ile kullanılabilir mi?
Maastrk dedi: Açılır. Ama guardınında açık olması lazım. Genişletmek için tıkla... 1 telefon numarası 2 guard ile kullanılabilir mi?
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #10 15 Gün guard aktif edilmeli diye biliyorum. notnow dedi: Bugün açtığım Steam hesabına 9 dolarlık item çıkardım 2 dolar depozitini yatırdım ama URL kabul etmiyor bunu hesaba nasıl çekebilirim? Eki Görüntüle 1770434 Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl 9 dolar çıkarttınız bu arada?
15 Gün guard aktif edilmeli diye biliyorum. notnow dedi: Bugün açtığım Steam hesabına 9 dolarlık item çıkardım 2 dolar depozitini yatırdım ama URL kabul etmiyor bunu hesaba nasıl çekebilirim? Eki Görüntüle 1770434 Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl 9 dolar çıkarttınız bu arada?