M Maastrk Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #11 Kullanılır notnow dedi: 1 telefon numarası 2 guard ile kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bir de denedim sadece guard yeterliymiş.
Kullanılır notnow dedi: 1 telefon numarası 2 guard ile kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bir de denedim sadece guard yeterliymiş.
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 463 7 Mayıs 2023 #12 PlatonikPrens dedi: 15 gün guard aktif edilmeli diye biliyorum. Hocam nasıl 9 dolar çıkarttınız bu arada? Genişletmek için tıkla... Upgrade ile 7 dolara kadar getirdim sonra satıp tekrar Battle girdim 3 dolara falan düştüm tekrar upgrade yapa yapa 9, 52'ye kadar getirdim. Maastrk dedi: Kullanılır. Bir de denedim sadece guard yeterliymiş. Genişletmek için tıkla... 5 dolar yatırmama gerek yok mu?
PlatonikPrens dedi: 15 gün guard aktif edilmeli diye biliyorum. Hocam nasıl 9 dolar çıkarttınız bu arada? Genişletmek için tıkla... Upgrade ile 7 dolara kadar getirdim sonra satıp tekrar Battle girdim 3 dolara falan düştüm tekrar upgrade yapa yapa 9, 52'ye kadar getirdim. Maastrk dedi: Kullanılır. Bir de denedim sadece guard yeterliymiş. Genişletmek için tıkla... 5 dolar yatırmama gerek yok mu?
M Maastrk Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #13 notnow dedi: Upgrade ile 7 dolara kadar getirdim sonra satıp tekrar Battle girdim 3 dolara falan düştüm tekrar upgrade yapa yapa 9, 52'ye kadar getirdim. 5 dolar yatırmama gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... Evet ama aldığınız skini satamazsınız.
notnow dedi: Upgrade ile 7 dolara kadar getirdim sonra satıp tekrar Battle girdim 3 dolara falan düştüm tekrar upgrade yapa yapa 9, 52'ye kadar getirdim. 5 dolar yatırmama gerek yok mu? Genişletmek için tıkla... Evet ama aldığınız skini satamazsınız.
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 463 7 Mayıs 2023 #14 Maastrk dedi: Evet ama aldığınız skini satamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ana hesabıma atmak istiyorum zaten.
Maastrk dedi: Evet ama aldığınız skini satamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ana hesabıma atmak istiyorum zaten.
M Maastrk Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #15 notnow dedi: Ana hesabıma atmak istiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... 1 hafta beklemeniz gerekir.
notnow dedi: Ana hesabıma atmak istiyorum zaten. Genişletmek için tıkla... 1 hafta beklemeniz gerekir.
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 463 7 Mayıs 2023 #16 Maastrk dedi: 1 hafta beklemeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi aynı telefon numaramı bu bu hesabada ekledim toplam ne kadar beklemem gerekiyor.
Maastrk dedi: 1 hafta beklemeniz gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi aynı telefon numaramı bu bu hesabada ekledim toplam ne kadar beklemem gerekiyor.
M Maastrk Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #17 notnow dedi: Hocam şimdi aynı telefon numaramı bu bu hesabada ekledim toplam ne kadar beklemem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 1 hafta güvenlik için
notnow dedi: Hocam şimdi aynı telefon numaramı bu bu hesabada ekledim toplam ne kadar beklemem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 1 hafta güvenlik için
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 463 7 Mayıs 2023 #18 Maastrk dedi: 1 hafta güvenlik için. Genişletmek için tıkla... Ondan sonra skini siteden hesabıma aktarabilirim değil mi?
Maastrk dedi: 1 hafta güvenlik için. Genişletmek için tıkla... Ondan sonra skini siteden hesabıma aktarabilirim değil mi?
M Maastrk Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #19 notnow dedi: Ondan sonra skini siteden hesabıma aktarabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
notnow dedi: Ondan sonra skini siteden hesabıma aktarabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 463 7 Mayıs 2023 #20 Maastrk dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımınız için.