ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 25 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar, hellcase ve CS:GO cases guvenilir midir? Bugün 2 siteyede girip ücretsiz kasaları açtım. Hesabımın başına bir şey gelir mi?
Arkadaşlar, hellcase ve CS:GO cases guvenilir midir? Bugün 2 siteyede girip ücretsiz kasaları açtım. Hesabımın başına bir şey gelir mi?
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #2 Güvenilir siteler ikisi de. Yıllardır açıklar.
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #3 Silinen üye dedi: Arkadaşlar, hellcase ve CS:GO cases guvenilir midir? Bugün 2 siteyede girip ücretsiz kasaları açtım. Hesabımın başına bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu tür sitelerde 5 dolar para yatırdıktan sonra skinleri hesabına çekebiliyorsun.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar, hellcase ve CS:GO cases guvenilir midir? Bugün 2 siteyede girip ücretsiz kasaları açtım. Hesabımın başına bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu tür sitelerde 5 dolar para yatırdıktan sonra skinleri hesabına çekebiliyorsun.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.647 Çözümler 7 25 Nisan 2023 #4 Şahsen ikinci siteyi kullanıyorum sorun olmadı.
Fluken0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 254 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #5 İkisinide 2-3 yıldır Kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2023
ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 25 Nisan 2023 #6 Fluken0 dedi: İkisinide 2-3 yıldır Kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bu siteler den hiç skin çektiniz mi ?
Fluken0 dedi: İkisinide 2-3 yıldır Kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bu siteler den hiç skin çektiniz mi ?
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #7 Silinen üye dedi: Bu siteler den hiç skin çektiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Evet.
aimhack Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 409 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #8 Silinen üye dedi: Arkadaşlar, hellcase ve CS:GO cases guvenilir midir? Bugün 2 siteyede girip ücretsiz kasaları açtım. Hesabımın başına bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gayet güvenilir 2 side bir sürü ski çektim hatta fakat csgocases için 2 dolar yatırma sınırı var. Şöyle söyleyeyim hesaba 2 dolar para atmadan itemler çekilmiyor.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar, hellcase ve CS:GO cases guvenilir midir? Bugün 2 siteyede girip ücretsiz kasaları açtım. Hesabımın başına bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gayet güvenilir 2 side bir sürü ski çektim hatta fakat csgocases için 2 dolar yatırma sınırı var. Şöyle söyleyeyim hesaba 2 dolar para atmadan itemler çekilmiyor.