Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #11 370294 dedi: steam guarda bağlıyım ve 5 dolar değerinde para harcadım Genişletmek için tıkla... Takas kısıtlaması yemediğinizden emin misiniz?
370294 dedi: steam guarda bağlıyım ve 5 dolar değerinde para harcadım Genişletmek için tıkla... Takas kısıtlaması yemediğinizden emin misiniz?
3 370294 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 26 6 Ocak 2021 #12 Hypno dedi: Takas kısıtlaması yemediğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok yemedim ban. Şimdi boyle diyor. Hypno dedi: Takas kısıtlaması yemediğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Para çekebilmeniz için bakiyeyi en az 2$ doldurmanız gerekiyor. Diyor yatırayım mı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 78,5 KB · Görüntüleme: 184
Hypno dedi: Takas kısıtlaması yemediğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok yemedim ban. Şimdi boyle diyor. Hypno dedi: Takas kısıtlaması yemediğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Para çekebilmeniz için bakiyeyi en az 2$ doldurmanız gerekiyor. Diyor yatırayım mı?