AXXURT Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #1 Selamlar. Helldivers2 ayarları değiştiren yanlışlıkla ekran kartı yerine işlemciyi seçtim oyun şimdi açılmıyor. Siyah ekran ses var ama görüntü yok. Herhangi bir işlem yapmaya çalışınca da crash veriyor. Ne yapmam lazım?
Selamlar. Helldivers2 ayarları değiştiren yanlışlıkla ekran kartı yerine işlemciyi seçtim oyun şimdi açılmıyor. Siyah ekran ses var ama görüntü yok. Herhangi bir işlem yapmaya çalışınca da crash veriyor. Ne yapmam lazım?
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #2 Ayarlar>Sistem>Ekran>Grafikler>Helldivers2 >Seçenekler kısmından ekran kartını seç. Artı 0 Eksi
KS KS AXXURT Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #3 İsmail Karabacak dedi: Ayarlar>Sistem>Ekran>Grafikler>Helldivers2 >Seçenekler kısmından ekran kartını seç. Genişletmek için tıkla... yok denedim olmadı yine aynı Artı 0 Eksi
İsmail Karabacak dedi: Ayarlar>Sistem>Ekran>Grafikler>Helldivers2 >Seçenekler kısmından ekran kartını seç. Genişletmek için tıkla... yok denedim olmadı yine aynı
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #4 AXXURT dedi: yok denedim olmadı yine aynı Genişletmek için tıkla... Save dosyanın yedeğini alıp belgelerimdeki oyun dosyasını silebilirmisin. Artı 0 Eksi
AXXURT dedi: yok denedim olmadı yine aynı Genişletmek için tıkla... Save dosyanın yedeğini alıp belgelerimdeki oyun dosyasını silebilirmisin.
KS KS AXXURT Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #5 İsmail Karabacak dedi: Save dosyanın yedeğini alıp belgelerimdeki oyun dosyasını silebilirmisin. Genişletmek için tıkla... belgelerimde oyun dosyası yok steam i fln komple sildim yükledim ama olmadı İsmail Karabacak dedi: Save dosyanın yedeğini alıp belgelerimdeki oyun dosyasını silebilirmisin. Genişletmek için tıkla... hocam birde steamdan dosya doğrulaması yapıyorum 2 dosya doğrulanmamış görüküyor onunla alakalı mı acaba Son düzenleme: 25 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
İsmail Karabacak dedi: Save dosyanın yedeğini alıp belgelerimdeki oyun dosyasını silebilirmisin. Genişletmek için tıkla... belgelerimde oyun dosyası yok steam i fln komple sildim yükledim ama olmadı İsmail Karabacak dedi: Save dosyanın yedeğini alıp belgelerimdeki oyun dosyasını silebilirmisin. Genişletmek için tıkla... hocam birde steamdan dosya doğrulaması yapıyorum 2 dosya doğrulanmamış görüküyor onunla alakalı mı acaba
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #6 AXXURT dedi: hocam birde steamdan dosya doğrulaması yapıyorum 2 dosya doğrulanmamış görüküyor onunla alakalı mı acaba Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam . Artı 0 Eksi
AXXURT dedi: hocam birde steamdan dosya doğrulaması yapıyorum 2 dosya doğrulanmamış görüküyor onunla alakalı mı acaba Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam .