Helldivers 2 alınır mı?

keroo5062

Femtopat
Daha fazla  
Aklıma takılan konu şu:

Tek başıma oynayacağım. Bölümler ve oyunun yapısı tek kişi için de uygun ve eğlenceli mi? Ya da rastgele insanlar ile girme gibi durum var mı varsa önerir misiniz?

Hocam ben tek başıma rastgele insanlar ile oynuyorum ve eğleniyorum da. İlk çıktığı zamanlar alırken tek sıkılırım diye içime tereddüt düşmüştü alıp almamak konusunda ama gayet eğlenceli çıktı. Oyun zaten tek oynanmaz rastgele insanlar ile girersin hocam. Şimdilik tek sıkıntısı biliyor musun bilmiyorum ama, birtakim kötü olaylar yaşandı ve çoğu kişi oyunu bıraktı. Günlük oyuncusu 500 binleri bulan oyun ( abartmış olabilirim sayı konusunda ) şimdi ise 20 bine zor çıkıyor ve bu daha da düşerse oyun ölür. Benim önerim ise al gitsin bence ama bunları da göz önüne al hocam.

Şu incelemeden okuduğum kadarıyla silah-zorluk dengelemesi adına sormuştum.
Zor ve üstü bir zorlukta oynadığınızda (tekseniz) sürekli canavarlarla çatışma halindesiniz. Silah çeşitliliği az ve minigun gibi silahlarda 2-3 dakikada bir çağırabiliyorsunuz. Ana silahlarda yetmiyor.

Oyunu isterseniz tek, isterseniz başka birilerinin gruplarına-maçlarına katılabilirsiniz. Ben ilk oynarken rastgele biririn maçına girdim, 4 kişi 1 görevi zor bitirdik ve gemiye de zar zor 1 kişi dönebildi. O kadar çok özellik var ki adamlar ana silahları kullanmak yerine her yerde patlama oluyordu.
Sadece ana silahlar bir tık geride kalmış denebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı