Helldivers 2 için Türkçe dil desteği

Efcnn

Kilopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba, açtığım tartışmadaki kelime/cümle hatalarımdan dolayı öncelikle özür dilerim.
Temel amacım herkesin kendi dilinde tüm oyunları oynayabilmesini savunmak. Bu amaç doğrultusunda kitlesi azımsanmayacak kadar büyük olan Türk oyuncu topluluğunun, yani bizim popüler oyunlarda yapımcı firmalardan en azından alt yazı şeklinde dil desteği eklenmesini istemek.

Bugün Helldivers 2 Steam forumuna isteğimi belirtmiş bulunmaktayım. Eğer aranızda Helldivers 2 oynayan arkadaşlar varsa desteğinizi bekliyorum, tanıdığınız var ise onlara yorum yapmalarını söylerseniz memnun olurum. Ne kadar fazla (spam olmayacak şekilde) yorum o kadar iyi bir etkileşim getirir bize. Sony ve Arrowhead'in bizi görmesini istiyorum. Çeşitli bir sürü dil ekleyip Türkçe eklememiş olmaları gerçekten üzücü.
Helldivers 2 Steam forumundaki başlığımın linki;

Dostum adamlar bunları umursamıyorlar destek verelim tabii ama Mafia 4 de Türkçe dil desteği gelmeyecek boşu boşuna klavye ömrümüzü tüketiyoruz adamlar neden getirsinler helldivers Türkiye'de satmadı ki oynayan varsa da az vardır yani Mafia da Türkiye'de pek satılan bir seri değil adamlar boşu boşuna para verecekler anlamsız topluluk konusu açmak yerine satın alsak veya istek listemize eklesek orada çıkıyor zaten MENA diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı