Helldivers 2 vs BF6

IFC23W

Megapat
RAM
16
SSD veya HDD modeli
M2 512GB
Ekran kartı
4060
İşlemci
i5-13500h
BF6'nın ücretsiz versiyonunu 15 saat oynadım, pek etkilenmedim. Silah kasması zor, multisi (çoklu oyuncu modu) belki içine çeker ama 70 dolar vermek beni rahatsız ediyor. İndirim mi beklesem bilemedim; en yakın indirim iki ay sonra, o zamana kadar dolar kuru 50-55'e fırlar. Bunun yanı sıra Helldivers 2 ilgi çekici ama oynamadığım için oyunun olayını bilmiyorum. Benim için uzun bir oynayış sunması önemli. İki oyun da farklı türde; BF6'nın da potansiyeli var gibi ama tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşın varsa helldivers sarabilir.

İkisi arasından kesinlikle BF6 bana göre helldivers muhtemelen bir süre sonra sıkılacaksın.

Arkadaşın varsa helldivers sarabilir.

Solo oynayacaksanız BF6, arkadaşlarla oynayacaksanız helldivers.

İkisi arasından kesinlikle BF6 bana göre helldivers muhtemelen bir süre sonra sıkılacaksın.

Benim için BF6 beklentilerimin altında kaldı. Arkadaşlarla oynanacaksa Helldivers 2 tercih ederdim.

1 tane arkadaşım var onunla BF6 oynuyoruz FPS ile aram iyi ama Helldivers 2 aşina olmadığım bir oyun o sebeple yeni bir şey denemek için konu açtım ama BF6'da karar kıldım gibi indirim zamanı beklenmelimi yoksa 70 dolar verip geçeyim mi?

Son düzenleme:

İndirim daha kolay kolay gelmez hem yeni oyun hem fena satıyor indirim yapmazlar kolay bir süre sonra daha.

@IFC23W şöyle ki zaten Battlefield'ın normal modları ekiple oynamaya çok da elverişli değil. Nihayetinde sürekli haritanın farklı noktalarında koşturup duracaksınız. Battle royale modundan beklediğiniz işbirliğini normal modlardan beklemeyin. Helldivers ise daha takım odaklı bir oyun. Ona göre seçiminizi yapabilirsiniz.

Broyale zaten oynamıyorum multisi için düşünüyorum ama silah ve level kasmak çok zor onu geçtim level kasmak için bot vurmakla uğraşmak gerekiyor. Helldivers pek içime sinmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…