Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar hellian bu videoda akustik gitar ile bir şarkı çalıyor kısa biraz ama çok hoşuma gitti ismini bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Dakika 2:10 da başlıyor ilk çaldığı şarkının ismini soruyorum.
Arkadaşlar hellian bu videoda akustik gitar ile bir şarkı çalıyor kısa biraz ama çok hoşuma gitti ismini bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Dakika 2:10 da başlıyor ilk çaldığı şarkının ismini soruyorum.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.882 Çözümler 7 12 Ağustos 2024 #2 Anathema-Flying Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Direk çaldığı kısmı attım. Artı 0 Eksi
Anathema-Flying Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Direk çaldığı kısmı attım.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.367 Makaleler 8 Çözümler 180 12 Ağustos 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkı değil mi hocam? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkı değil mi hocam?
KS KS Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 Teşekkür ediyorum dostlar arkadaşlar ilk çaldığı şarkı bu değil 2.10 da çaldığı şarkı farklı birşey Artı 0 Eksi
O omnermi Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Çözümler 2 23 Ağustos 2024 #5 To Live is to Die' dan bu kısım sanırsam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
To Live is to Die' dan bu kısım sanırsam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et