Hellmanns Trüflü Mayonez nasıldır?

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Calve'ın trüflü mayonezini sevemediğim için Macro Center'dan Remia diye bir markanın trüflü mayonezini almıştım. Baya memnun kaldım ancak Amazon'da bakarken Hellmanns'ın da mayonezine rastladım ve yorumları oldukça olumlu. Deneyimleyen var mı?

Calve'ın trüflü mayonezini sevemediğim için Macro Center'dan Remia diye bir markanın trüflü mayonezini almıştım. Bayağı memnun kaldım ancak Amazon'da bakarken Hellmanns'ın da mayonezine rastladım ve yorumları oldukça olumlu. Deneyimleyen var mı?

O mayonez komik olacakki abimin çalıştığı patronu olduğu dinlenme tesisinde vardı (sucuk döner yapıyordu) Tattığım anda adamları arayıp sövesim geldi. Onu denemek yerine varsa eğer (nadiren bazı şubelerde) bolbol markalı alın.

O mayonez komik olacakki abimin çalıştığı patronu olduğu dinlenme tesisinde vardı (sucuk döner yapıyordu) Tattığım anda adamları arayıp sövesim geldi. Onu denemek yerine varsa eğer (nadiren bazı şubelerde) bolbol markalı alın.
Trüflü olduğu için mi sevmediniz yoksa genel olarak trüflü mayonezini mi başarılı bulmadınız?

Mayonez konusunda en iyi markalardan biridir Hellmanns.
En son baya önce kullanmıştım tam hatırlamıyorum ancak trüflü ürün konusunda yine de sormak istedim. Calve'ın da diğer sosları fena değilken trüflü mayonezi çok garip gelmişti mesela.

Trüflü olduğu için mi sevmediniz yoksa genel olarak trüflü mayonezini mi başarılı bulmadınız?

En son bayağı önce kullanmıştım tam hatırlamıyorum ancak trüflü ürün konusunda yine de sormak istedim. Calve'ın da diğer sosları fena değilken trüflü mayonezi çok garip gelmişti mesela.

Trüflü konusunda pek bilmem ama mayonezleri iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı