Hello Neighbor 1-2 ve Secret Neighbor zamlandı

Verqil

Hectopat
Arkadaşlar oyunlar zamlandı. Etail ve gamebillet sitelerinde halen uygun fiyata satılıyor bilgilerinize.
Arama Neighbor 1: 44TL ve neighbor 2: 53, 07 TL.
Arama - hello neighbor Neighbor 1: 42.50TL ve Neighbor 2: 48,80 TL.
Ek olarak " etailextra5 " gibi bir kod ile %5 indirimle alınabiliyordu sanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyunlar zamlandı. Etail ve gamebillet sitelerinde halen uygun fiyata satılıyor bilgilerinize.
Arama neighbor 1: 44TL ve neighbor 2: 53, 07 TL.
Arama - hello neighbor neighbor 1: 42.50TL ve neighbor 2: 48,80 TL.
Ek olarak " etailextra5 " gibi bir kod ile %5 indirimle alınabiliyordu sanıyorum.

Değmez bence o fiyata.

Hello Neighbor 2'nin Deluxe versiyonunu zamlanır diye 92TL'den almıştım. Gerçekten de zamlanıp 510TL oldu fakat biraz geç oldu. Bu arada oyun için konuşursak. Hello Neighbor 2'nin tüm başarılarını almama rağmen 3.1 saatte bitirdim. Finali de zaten yarım bitiyor. Güncellemeler ile yeni şeyler ekleyeceğiz yazıyorlardı en son. Yani bitmemiş bir oyun için 310TL değmez. 1.oyun ise hem eski hem de 280TL'ye indie oyun alacaksanız çok daha iyi alternatifler var.

Arkadaş grubuna sahip olursam bir gün oynarım diyordum, şimdi hiç şansım kalmadı gibi.
Gamepass'de var diye biliyorum.

Arkadaşlar açıklamayı okumadı mı okudu da ben mi yanlış izah ettim bilemedim ancak oyunların fiyatı Steam'de arttığı için gamebillet ve etail de 6'da 1 fiyattan satılıyor almak isteyen olursa diyerekten konu açmıştım değip değmeyeceğiyle ilgili bir fikrim yok ancak mahvolmuşşövalye1 arkadaş oyunu tecrübe etmiş yorumunu dikkate almak lazım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı