Hello Neighbor 3 Steam sayfası açıldı!

Arkserhat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Steam sayfası açılalı 1 saat yakın oluyor ve evet serinin sonunda yeni bir oyunu geliyor. Sizce oyunu güzel mi yaparlar? Ne düşünüyorsunuz?
Çok da bir beklentim yok benim açıkçası.

Bu oyun Türkiye'de Youtuberlar yüzünden aşırı overrated. Oyunlar aslında berbat ilk oyun metacritic 38. 2. oyun 59. Metacritic 38 olan oyundan ne beklersin? İlk oyunu da oynadım bu arada bayağı kötü. Yeni çıkacak oyununda berbat olacağını düşünüyorum. Yine şişirilirse Youtuberlar tarafından şişirilir. Beklemeye değecek oyun değil.

2016'da Alpha sürümleri ilk çıktığında 8 yaşındaki ben için çok iyi bir oyundu. 2022'de 2. oyunu oynadığımda ise çok sıkılmıştım. Serinin tek iyi ürünü Secret Neighbor.

2016'da Alpha sürümleri ilk çıktığında 8 yaşındaki ben için çok iyi bir oyundu. 2022'de 2. oyunu oynadığımda ise çok sıkılmıştım. Serinin tek iyi ürünü Secret Neighbor.

Tüm seriyi oynadım hocam 1, 2, hide and seek ve Secret Neighbor ama en güzeli benim için 1 ve sn diğerleri fena değil hikayesel anlam da hide and seek favorim.

Bayağı büyümüşsünüz.
Tüm seriyi oynadım hocam 1, 2, hide and seek ve Secret Neighbor ama en güzeli benim için 1 ve sn diğerleri fena değil hikayesel anlam da hide and seek favorim.
Aslında yapımcısı Tinybuild oyunlarında farklı fikirler sunabiliyor fakat fikirlerini cash grab urunleri sunmuş olduklari için iyi bir noktaya getiremiyorlar. Şahsen daha iyi yerlerde gormeyi tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…