Hello Neighbor için sistem yükseltme tavsiyesi

Nuhkerim

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bir Hello Neighbor oyuncusuyum ve mod kiti olan Hello Neighbor Mod Kit i kullanmak istiyorum ama sanırım bilgisayarım yeterince güçlü değil. PC parçası toplamayı düşünüyorum bana parça önerir misiniz?

• Sistem: Windows 10 Pro.
  • Ekran kartı: GeForce 9800 GT.
  • CPU: Pentium(R) Dual-Core CPU E5700.
  • RAM: 4 GB.
  • Ana kart: ASUS P5P41T-LE
  • SSD: Sanırım yok ama bilmiyorum.
Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hello Neighbor oynamak için sistem mi?..

İyi günler sosyal. Bütçeni belirtmen gerekli, kafamızdan bir şeyler uydurursak bütçenizi aşabilir.

Garip kanka yalan yok
Garip olmasının sebebi nedir? Ben size garip olmamasının sebebini söyleyebilirim.

İyi günler sosyal. Bütçeni belirtmen gerekli, kafamızdan bir şeyler uydurursak bütçenizi aşabilir.

Garip olmasının sebebi nedir? Ben size garip olmamasının sebebini söyleyebilirim.
Bütçem en az 400 TL

Hello Neighbor oynamak için sistem mi?

Oynadığım oyunlardan memnunum Hello Neighbor da benim oynamak istediğim oyunların sistem gereksinimleri ile uyuşuyor hatta daha iyi bile sanırım o yüzden özellikle Hello Neighbor Mod Kitden bahsediyorum.

Son düzenleme:

400 TL'ye artık depolama alanı yok biraz daha değil bayağı bir arttırmalısınız.

400 TL'ye artık depolama alanı yok biraz daha değil bayağı bir arttırmalısınız.

En az diyorum şu an garanti var sadece bana uygun bir sistem söyleseniz yeterli biriktirip alabilirim veya çalışarak. Sadece öneriye ihtiyacım var çünkü parça toplamakta hiçbir deneyimim yok ve batırmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…