qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 18 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar Hello Neighbor oyununda mod kurmak istiyorum ama YouTube'dan baktığımda Epic Games'ten indirmem gerekiyor diyor ama ben indirmek istemiyorum + depolama alanım yetersiz. Bunu nasıl cözebilirim?
Arkadaşlar Hello Neighbor oyununda mod kurmak istiyorum ama YouTube'dan baktığımda Epic Games'ten indirmem gerekiyor diyor ama ben indirmek istemiyorum + depolama alanım yetersiz. Bunu nasıl cözebilirim?
K korkusuzturk Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 19 Nisan 2024 #2 Sizin sorununuzu tam anlayamadım. Siz şimdi mod kurmak istiyorsunuz tamam ancak siz oyunu hiç kurmayım modu kurayım mı demek istiyorsunuz.
Sizin sorununuzu tam anlayamadım. Siz şimdi mod kurmak istiyorsunuz tamam ancak siz oyunu hiç kurmayım modu kurayım mı demek istiyorsunuz.
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 19 Nisan 2024 #3 korkusuzturk dedi: Sizin sorununuzu tam anlayamadım. Siz şimdi mod kurmak istiyorsunuz tamam ancak siz oyunu hiç kurmayım modu kurayım mı demek istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Oyun elimde mevcut ama mod nasıl kuracağım onu soruyorum.
korkusuzturk dedi: Sizin sorununuzu tam anlayamadım. Siz şimdi mod kurmak istiyorsunuz tamam ancak siz oyunu hiç kurmayım modu kurayım mı demek istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Oyun elimde mevcut ama mod nasıl kuracağım onu soruyorum.