Bartu Cenk Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #1 Normalde 1-2 diye oymayacaktım ama Hello Neighbor hide and seek isminde bir oyun daha gördüm. Nasıl oynamalıyım?
Normalde 1-2 diye oymayacaktım ama Hello Neighbor hide and seek isminde bir oyun daha gördüm. Nasıl oynamalıyım?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #2 Bartu Cenk dedi: Normalde 1-2 diye oymayacaktım ama Hello Neighbor hide and seek isminde bir oyun daha gördüm. Nasıl oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Hello Neighbor hide and seek hikayeli oyun değildir. En son çıkan Hello Neighbor'a başlayabilirsiniz.
Bartu Cenk dedi: Normalde 1-2 diye oymayacaktım ama Hello Neighbor hide and seek isminde bir oyun daha gördüm. Nasıl oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Hello Neighbor hide and seek hikayeli oyun değildir. En son çıkan Hello Neighbor'a başlayabilirsiniz.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 23 Aralık 2022 #3 Kleyn dedi: Hello Neighbor hide and seek hikayeli oyun değildir. En son çıkan Hello Neighbor'a başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hikaye açısından en son çıkan oyunu oynaması iyi olmayacaktır. Önce ilk oyun ile başlamasını öneririm.
Kleyn dedi: Hello Neighbor hide and seek hikayeli oyun değildir. En son çıkan Hello Neighbor'a başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hikaye açısından en son çıkan oyunu oynaması iyi olmayacaktır. Önce ilk oyun ile başlamasını öneririm.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #4 CordiB dedi: Hikaye açısından en son çıkan oyunu oynaması iyi olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Diğerleri hatırladığım kadarıyla Alpha sürümlerdi. Son oyun olan final sürümü. Zaten Hello Neighbor 3, 4 ve 5'i kapsıyor son oyun.
CordiB dedi: Hikaye açısından en son çıkan oyunu oynaması iyi olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Diğerleri hatırladığım kadarıyla Alpha sürümlerdi. Son oyun olan final sürümü. Zaten Hello Neighbor 3, 4 ve 5'i kapsıyor son oyun.
K kolsuzoyuncu1453 Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #5 Bartu Cenk dedi: Normalde 1-2 diye oymayacaktım ama Hello Neighbor hide and seek isminde bir oyun daha gördüm. Nasıl oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Hn 1 hn 2 diye oynasanız yeterli hide and seeke gerek yok hikayesini bilseniz yeter daha doğrusu sonunu.
Bartu Cenk dedi: Normalde 1-2 diye oymayacaktım ama Hello Neighbor hide and seek isminde bir oyun daha gördüm. Nasıl oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Hn 1 hn 2 diye oynasanız yeterli hide and seeke gerek yok hikayesini bilseniz yeter daha doğrusu sonunu.