numune23 Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 27 Kasım 2024 #1 İkinci el kask ararken buna denk geldim. Marka modelini bile bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-helmet-motorax-motor-kaski-en-uygunu-1180245030/detay/
İkinci el kask ararken buna denk geldim. Marka modelini bile bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-helmet-motorax-motor-kaski-en-uygunu-1180245030/detay/
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 27 Kasım 2024 #2 Bu tarz kasklar Çin malı oluyor alınmaz can emanet edilmez Mt Thunder 4 Sv Vailant B2 Full Face Motosiklet Kaskı - idefix bunu öneririm. Beni 4 kaza'dan da sağ salim çıkardı.
Bu tarz kasklar Çin malı oluyor alınmaz can emanet edilmez Mt Thunder 4 Sv Vailant B2 Full Face Motosiklet Kaskı - idefix bunu öneririm. Beni 4 kaza'dan da sağ salim çıkardı.
numune23 Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 247 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 27 Kasım 2024 #3 ReznooW dedi: Bu tarz kasklar Çin malı oluyor alınmaz can emanet edilmez Mt Thunder 4 Sv Vailant B2 Full Face Motosiklet Kaskı - idefix bunu öneririm. Beni 4 Kaza'dan da sağ salim çıkardı. Genişletmek için tıkla... Kask benim için biraz tuzlu hem de beden uymuyor teşekkür ederim.
ReznooW dedi: Bu tarz kasklar Çin malı oluyor alınmaz can emanet edilmez Mt Thunder 4 Sv Vailant B2 Full Face Motosiklet Kaskı - idefix bunu öneririm. Beni 4 Kaza'dan da sağ salim çıkardı. Genişletmek için tıkla... Kask benim için biraz tuzlu hem de beden uymuyor teşekkür ederim.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 27 Kasım 2024 #4 numune23 dedi: Kask benim için biraz tuzlu hem de beden uymuyor teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Örnek olarak attarım 3 aşağı 5 yukarı bütçene uygun vardır keza beden de öyle bilindik markalardan şaşma.
numune23 dedi: Kask benim için biraz tuzlu hem de beden uymuyor teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Örnek olarak attarım 3 aşağı 5 yukarı bütçene uygun vardır keza beden de öyle bilindik markalardan şaşma.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.957 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Kasım 2024 #5 ReznooW dedi: Bu tarz kasklar Çin malı oluyor alınmaz can emanet edilmez Mt Thunder 4 Sv Vailant B2 Full Face Motosiklet Kaskı - idefix bunu öneririm. Beni 4 kaza'dan da sağ salim çıkardı. Genişletmek için tıkla... Bu tür sıfır kasklar tavsiye ederim ben de. Bu arada o kaskı daha kullanmayın, 1-2 kere darbe aldıktan sonra koruyucu özelliklerini kaybediyorlar.
ReznooW dedi: Bu tarz kasklar Çin malı oluyor alınmaz can emanet edilmez Mt Thunder 4 Sv Vailant B2 Full Face Motosiklet Kaskı - idefix bunu öneririm. Beni 4 kaza'dan da sağ salim çıkardı. Genişletmek için tıkla... Bu tür sıfır kasklar tavsiye ederim ben de. Bu arada o kaskı daha kullanmayın, 1-2 kere darbe aldıktan sonra koruyucu özelliklerini kaybediyorlar.