Kartı yeni aldım çok az kullandım daha 5 kod bile atmadım. Kart kendini kilitledi resmen. Kod yüklenirken "a fatal esptool.py error occurred: Failed to connect to ESP8266: Timed out waiting for packet header" hatası alıyorum. Araştırdığım ve anladığım kadarıyla flash modu ile alakalı imiş. Manuel olarak flash moduna almaya çalıştım. (RST v flash tuşlarıyla birçok kombinasyon denedim) ya aynı hatayı veriyor ya da %60/80 seviyelerine kadar gelip gene hata veriyor. Nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde bir kez kod tamamıyla yüklendi ve kısmen çalıştı.
Küçük bir OLED ekran takılı bu ekranda 0'dan 10'a kadar sayacak şekilde kodum var. Fakat çalıştırdığımda bazen 0 da bazen 4 bazen 6 da takılıyor bildiğin kart donuyor 0 işlev.
Hatta volt ve akım değerleri stabil olmasına rağmen kod yüklü iken bile çalışmıyor. Bu zımbırtıyı nasıl düzeltebilirim?
Bunun benzerini Arduino Uno, nano ve Pro Micro ile yaşadım. Bir kod yüklerken yanlışlıkla kabloyu çıkartmıştım ve karta kod yüklenmiyordu. Reset piniyle bir şeyler yapmıştım ve düzelmişti ve tekrar olmadı. Bu karta ise düzelmiyor.
Küçük bir OLED ekran takılı bu ekranda 0'dan 10'a kadar sayacak şekilde kodum var. Fakat çalıştırdığımda bazen 0 da bazen 4 bazen 6 da takılıyor bildiğin kart donuyor 0 işlev.
Hatta volt ve akım değerleri stabil olmasına rağmen kod yüklü iken bile çalışmıyor. Bu zımbırtıyı nasıl düzeltebilirim?
Bunun benzerini Arduino Uno, nano ve Pro Micro ile yaşadım. Bir kod yüklerken yanlışlıkla kabloyu çıkartmıştım ve karta kod yüklenmiyordu. Reset piniyle bir şeyler yapmıştım ve düzelmişti ve tekrar olmadı. Bu karta ise düzelmiyor.