Steam help@steamvalveservice.com güvenilir midir?

Camponisal001

Femtopat
Daha fazla  
Steam'ın böyle mail adress sistemi var mı?
Bana Steam özelden mesaj yazdılar. Rust oyunundan bir eşya satın almış sözde ama bende Rust oyunu diye bir şey yok. Desteğe yazmış ve destek 48 saat içinde perma banlayacaklarını dile getirmişler. Sizce gerçek mi?

1733386385667.png

Ve o mail üzerinden gelen destek mesajıda bu şekilde.

1733386396834.png

Bir destek yetkilisi böyle arkadaş ekleyerek iletişim kurar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adamlar sizin mail bilgilerinizi telefon numaranızı boşuna mı alıyor? Bir sorun olduğunda iletişime geçmek için. İnanmayın böyle şeylere.

Steam'ın böyle mail adress sistemi var mı?
Bana Steam özelden mesaj yazdılar. Rust oyunundan bir eşya satın almış sözde ama bende Rust oyunu diye bir şey yok. Desteğe yazmış ve destek 48 saat içinde perma banlayacaklarını dile getirmişler. Sizce gerçek mi?

Eki Görüntüle 2366870

Ve o mail üzerinden gelen destek mesajıda bu şekilde.

Eki Görüntüle 2366871

Bir destek yetkilisi böyle arkadaş ekleyerek iletişim kurar mı?

Steam yetkilileri sizinle chat üzerinden veya bir arkadaşlık isteği üzerinden iletişime geçmez hatta bir şey olmadığı şu an aktif kullanılan orijinal destek maili olan support@steampowered.com adresinden bile siz onlarla geçmediğiniz takdirde iletişime geçmez ban yicekseniz zaten hemen yersiniz ayrıca Rust banlarına Steam değil EAC bakıyor.

Steam'in gerçek yetkililerine destek açtım. Onlarda bunların dolandırıcı olduğunu dile getirdi.

Dosya Ekleri

• 132.PNG
    132.PNG
    109,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 321.PNG
    321.PNG
    13,8 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı