Help Turkey etiketine soruşturma açıldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hata böyle bir tagın açılması ironik. Halk devlete başvuruyor, yeterli desteği alamıyor sonra yurt dışına başvuruyor. Hükümetin özür dilemesi lazım.
Senin bir şeyi ortaya çıkarma amacın yok, odaklanmışsın bir noktaya destekli desteksiz konuşuyorsun.
Ne davası? Daha soruşturma ile davayı karıştırıyorsun. Neresi desteksiz? Açacaksa o dönem olan tüm taglara inceleme başlatılır. Hakaret, devleti aşağılama sadece o tagta mı bulunuyormuş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen sanıyor musun ki devlet ilk kez soruşturma açıyor sosyal medya gönderilerine? Açık açık terörist kaynaklı gönderilerin ifşası amacıyla yapıldığını söylüyorum halen daha alttan üstten konuşuyorsunuz bana. Soruşturmanın sonrası da davadır, soruşturma açıp tespit edip öyle bırakmayacak. Bana burada hukuk dersi vermeyin lütfen. Yazdığım şeyleri de anlayıp ona göre cevap yazarsan sevinirim, ben söz konusu olaya dair bir şey söylüyorum. Ona cevap vermeden daldan dala atlayarak birbir çeşit şey sunuyorsunuz önümüze, sana burda yöneticileri, mevcut durumu savunan da yok. Sadece böyle bir durumda neyin ne olduğuna objektif bakılması gerektiğini anlatıyorum fakat senin zaten öyle bir niyetin olmadığı için ne desem boş. İyi günler dilerim.

Mantıksız açıklamalar yaparak savuşturma yapıyorsunuz ama ben tokum. Bu işleri siyaseti bilmeyen başka kişilere karşı deneyin.

Bu yurt dışı kaynaklı ve tek bir yerden organize edilen 'yardım' etiketi değil mi?

Arkadaşlar, 2023'de söndürürler zaten o zaman herkes kıskanacak bizi merak etmeyin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…